Zevenbergen – Werkzaamheden centrum

In het centrum van Zevenbergen wordt in juni en juli op verschillende plekken gewerkt aan de weg.

Haveneind 

Vanaf maandag 24 juni tot en met dinsdag 2 juli 2024 is de verbinding tussen de Zuidhaven en Noordhaven bij het Haveneind afgesloten voor autoverkeer ter hoogte van de grote trap. Voetgangers kunnen wel langs het werk. Volg de borden voor de omleidingsroutes. De Zuidhaven verlaten kan door linksaf te slaan bij de Polski Sklep en verder via de Molenstraat. Woningen en bedrijven aan de Noordhaven zijn bereikbaar via de Stoofstraat: op de Noordhaven mag het verkeer hiervoor tijdelijk in twee richtingen rijden. 

Kasteelbrug (autobrug) 

Vanaf woensdag 3 juli tot en met dinsdag 9 juli 2024 is de kruising Kasteelbrug – Brouwerstraat Zuidhaven afgesloten voor verkeer. Voetgangers kunnen langs de werkzaamheden.  Volg de borden voor de omleidingsroutes. Verkeer kan de Noordhaven verlaten via de Stoofstraat. Woningen en bedrijven aan de Zuidhaven zijn bereikbaar via de Van Steelandtstraat. De Brouwerstraat verlaten kan via de Merodestraat. 

Noordhaven 88-104 

Vanaf woensdag 10 juli tot en met woensdag 17 juli 2024 is de Noordhaven afgesloten tussen nummer 88 en 104. Ook de parkeerplekken zijn afgesloten. Voetgangers kunnen wel lang de werkzaamheden. Winkels en huizen aan de Noordhaven zijn bereikbaar vanaf de Zuidhaven (tot nr. 104) en vanaf de Stoofstraat (tot nr. 88), het verkeer moet keren en via dezelfde weg weer terug. Volg ook hiervoor de omleidingsborden.