Buitenbeter app

Ziet u een probleem buiten op straat of in de buurt? Lantaarnpaal kapot? Een vies bushokje, vuilniszakken ergens gedumpt of een fietspad met enorme gaten? Laat het snel en makkelijk weten met de Buiten Beter app op uw smartphone.

Gemakkelijk melden met smartphone

Met de BuitenBeter app meldt u een probleem snel en makkelijk bij de gemeente. Meteen op de plek én het moment dat u dit signaleert. De BuitenBeter app is gratis beschikbaar voor iPhone, Android en Windows Phone. De app werkt in heel Nederland. Verkeersovertredingen kunt u niet melden via de BuitenBeter app. Hiervoor kunt u terecht bij de politie.

Terugmelding status

Met de BuitenBeter app kunnen meldingen van A tot Z digitaal verwerkt worden. Dit betekent dat u altijd kunt zien wat de status van uw melding is. Ook ontvangt u een bericht wanneer de melding is afgehandeld. Lees meer over het bekijken van uw melding

Meer informatie

Helpt u ook mee gemeente Moerdijk mooi en schoon te houden? Download dan de BuitenBeter app. Kijk voor meer informatie op de website van BuitenBeter
Een melding kunt u in een paar eenvoudige stappen maken. Bekijk de korte instructiefilm op YouTube.

Milieumeldingen

Let op: de BuitenBeter app is niet geschikt voor milieumeldingen. Als u overlast ervaart (van met name bedrijven) door stank, geluid, bodem- verontreiniging, luchtverontreiniging of lichthinder, dan kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week terecht bij de milieuklachtenlijn van de Omgevingsdienst Midden- en West-Brabant: Telefoon 073 - 681 28 21.