Lees verder.

Wilt u het nieuws over Moerdijk via mail ontvangen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsmailing.

Uw persoonlijke afvalkalender. Vul postcode en huisnummer in en de betreffende inzameldagen voor uw adres worden weergegeven op een kalender.

Overzicht van de lopende projecten in Moerdijk

In de loop van 2017 gaan we in gemeente Moerdijk deels anders afval inzamelen. Hier leest u waarom, wat er verandert en wanneer:

De inwoners van het dorp Moerdijk zorgen samen voor een levendig dorp met een warm, saamhorig karakter. De toekomst van het dorp is lang onderbelicht gebleven en het vertrouwen was weg. Met een flink pakket aan leefbaarheidsmaatregelen, waaronder de Moerdijkregeling, werken gemeente Moerdijk, Provincie Noord-Brabant en Havenschap Moerdijk samen met de inwoners aan herstel van dat vertrouwen. Werkzaamheden zijn in volle gang en hernieuwde glans tekent zich af in enthousiasme en initiatieven. Informatie hierover vindt u op www.komwonenindorpmoerdijk.nl

Voor elke kern en het buitengebied één plan dat ervoor moet zorgen dat het ook in de toekomst prettig is om er te vertoeven. Dat is kortweg het doel van de gebiedsplannen die de gemeente Moerdijk sinds december 2012 samen met de partners, inwoners en bedrijven opstelt. Dit is het gebiedsplan voor het dorp Moerdijk.