Fijnaart

Fijnaart, oftewel “de Fendert”, ligt in een zeekleipolderlandschap midden in de polder op het Vrouwe Jacobsland, ook wel de Oude Fijnaartpolder genoemd. Fijnaart is een dorp vol gezelligheid!

Meer over Fijnaart

Lees verder.

Voor elke kern één plan dat ervoor moet zorgen dat het ook in de toekomst prettig is om er te vertoeven. Hier vindt u meer informatie over het gebiedsplan Fijnaart.

Wilt u het nieuws over Fijnaart via mail ontvangen? Meld u dan nu aan voor onze nieuwsmailing.

Uw persoonlijke afvalkalender. Vul postcode en huisnummer in en de betreffende inzameldagen voor uw adres worden weergegeven op een kalender.

Contactgegevens van Stichting Dorpsraad Fijnaart

Overzicht van de lopende projecten in Fijnaart

In Fijnaart treedt na lokale zware regenbuien vaak wateroverlast op. Waterschap Brabantse Delta en de gemeente Moerdijk willen dit verminderen. Een aantal jaren geleden zijn er al technische maatregelen getroffen. Het afgelopen jaar deelden inwoners en agrariërs hun ervaringen met het waterschap en de gemeente. Zo ontstond een beter beeld van de situatie en werden er samen extra maatregelen bedacht. Voor de vervolgstappen willen het waterschap en gemeente meer inwoners betrekken. Daarom is er een werkgroep aan de dorpstafel in Fijnaart toegevoegd. U kunt zich hiervoor aanmelden