Mantelzorgwaardering

Zorgt u voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving die hulpbehoevend is? En doet u dit onbetaald? Dan bent u mantelzorger en komt u in aanmerking voor de mantelzorgwaardering!

Wie komt in aanmerking voor het waarderingsmenu?

  • Zorgt u voor een ouder, broer/zus, partner, familielid, buurvrouw of iemand anders?
  • Woont hij /zij in de gemeente Moerdijk?
  • Is dit voor ongeveer 8 uur per week?
  • Doet u dit al langer dan 3 maanden?
  • Doet u dit onbetaald?

Kunt u deze vragen met 'ja' beantwoorden dan bent u mantelzorger en komt u in aanmerking voor het waarderingsmenu! U hoeft zelf niet in de gemeente Moerdijk te wonen als mantelzorger.

Wat is het waarderingsmenu?

Dit is een cadeaubon! Per zorgvrager heeft de gemeente een maximaal bedrag van € 140,00 beschikbaar gesteld wat in de vorm van een cadeaubon ter waarde van € 35,00 per mantelzorger besteed mag worden. Per zorgvrager mogen dus maximaal vier mantelzorgers aangemeld worden om het Waarderingsmenu te ontvangen.

De cadeaubon van €35,- kan besteed worden bij diverse lokale ondernemers binnen gemeente Moerdijk. Deze zijn terug te vinden in het boekje wat u ontvangt. De ondernemer doet er ook nog een extra waardering bij, deze staat vermeld onderaan de advertentie van het menu.

Dit jaar zijn er negen nieuwe ondernemers die meedoen aan het waarderingsmenu. En is er ook weer extra aandacht voor de jonge mantelzorger tot 16 jaar! Een uitje samen met een vriend of vriendin! Dus meld je ook als jonge mantelzorger aan voor het waarderingsmenu!


Hoe kan ik het Waarderingsmenu aanvragen?

De aanvraag gaat via de website van OnS Moerdijk.

Aanvragen waarderingsmenu