Mantelzorgwaardering

Zorgt u voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving die hulpbehoevend is? En doet u dit onbetaald? Dan bent u mantelzorger en komt u in aanmerking voor de mantelzorgwaardering!

Wie komt in aanmerking voor het waarderingsmenu?

  • Zorgt of ondersteunt u iemand uit uw naaste omgeving langdurig en intensief?
  • Is de zorg die u verleent meer dan de gebruikelijke zorg?
  • Woont de persoon voor wie u zorgt in de gemeente Moerdijk?

Als u deze vragen met 'ja' kunt beantwoorden dan bent u mantelzorger en komt u in aanmerking voor het waarderingsmenu! U hoeft zelf niet in de gemeente Moerdijk te wonen.

Wat is het waarderingsmenu?

Dit is een cadeaubon! Per zorgvrager heeft de gemeente een maximaal bedrag van € 140,00 beschikbaar gesteld wat in de vorm van een cadeaubon ter waarde van € 35,00 per mantelzorger besteed mag worden. Per zorgvrager mogen dus maximaal vier mantelzorgers aangemeld worden om het Waarderingsmenu te ontvangen.

De cadeaubon van €35,- kan besteed worden bij diverse lokale ondernemers binnen gemeente Moerdijk. Deze zijn terug te vinden in het boekje wat u ontvangt. De ondernemer doet er ook nog een extra waardering bij, deze staat vermeld onderaan de advertentie van het menu.

Ben je jonger dan 24 jaar dan ben je jonge mantelzorger en kom je dus ook in aanmerking voor het waarderingsmenu!

Ook voor jonge mantelzorgers tot 16 jaar zit er een leuke aanbieding in! Dus meld je ook als jonge mantelzorger aan voor het waarderingsmenu!

Hoe kan ik het Waarderingsmenu aanvragen?

U kunt de waardering van 1 juli t/m 30 november 2021 aanvragen.

De aanvraag gaat via de website van Mantelzorg Moerdijk. 

Geen computer? Geen probleem, bel naar 0168-331357 en vraag naar Tessa van Verseveld zij stuurt u graag het formulier toe.

Aanvragen waarderingsmenu