Mantelzorgwaardering

Zorgt u voor een familielid, buurvrouw, vriend of iemand anders in uw directe omgeving die hulpbehoevend is? En doet u dit onbetaald? Dan bent u mantelzorger en komt u in aanmerking voor de mantelzorgwaardering!

Voor wie is de mantelzorgwaardering?

De mantelzorgwaardering is voor alle mantelzorgers die mantelzorg verlenen aan een zorgvrager die in de gemeente Moerdijk woont. De mantelzorger zelf mag dus ook buiten de gemeente Moerdijk wonen.

Wat is de mantelzorgwaardering 2017?

Gemeente Moerdijk erkent het grote belang van mantelzorgers. In samenwerking met Surplus worden maandactiviteiten en de Week van de Mantelzorg georganiseerd. Daarnaast ontvangen mantelzorgers een cadeaubon die te besteden is bij plaatselijke ondernemers.

Waarderingsmenu 2017

Ook dit jaar ontvangen alle mantelzorgers weer een cadeaubon ter waarde van € 35,- die te besteden is bij veel ondernemers in de gemeente Moerdijk. Maandelijkse activiteiten 2017

Naast de Week van de Mantelzorg worden er dit jaar ook weer leuke maandelijkse activiteiten gepland. Deze zullen bekend gemaakt worden via de nieuwsbrief, via de sites van de gemeente en Surplus en via de plaatselijke krantjes.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Bent u mantelzorger en wilt u op de hoogte blijven van Mantelzorgwaardering van de gemeente Moerdijk? Stuur dan een e-mail met daarin uw naam en adresgegevens naar: mantelzorgmoerdijk@surpluswelzijn.nl  onder vermelding van ‘‘aanmelding nieuwsbrief’.  Als u zich aanmeldt voor deze nieuwsbrief, krijgt u alle informatie over de waardering en activiteiten, inclusief de aanvraagformulieren via de mail doorgestuurd. U blijft dan altijd op de hoogte! Daarom bevelen wij u van harte aan om hier gebruik van te maken.

Het aanvraagformulier voor het Waarderingsmenu kunt u hier als PDF bestand downloaden.