Ondernemersontbijt 2020

Vanuit vertrouwen op je doel af. Meld je hier aan voor het Ondernemersontbijt 2020.

Update 19 maart: Door de gevolgen van het Coronavirus zijn wij helaas genoodzaakt om het Moerdijks Ondernemersontbijt 2020 te verzetten. Zodra we een nieuwe datum hebben, laten wij het u weten.

Op donderdag 9 april is het jaarlijkse inmiddels 12e Moerdijks Ondernemersontbijt, traditiegetrouw op de laatste donderdag voor Pasen met een spraakmakende spreker. Topscheidsrechter én ondernemer Bas Nijhuis is onze hoofdgast. Hoe ga je om met druk van buitenaf? Van de media of van spelers, maar ook van je klanten. Hoe blijf je dan dicht bij jezelf en ga je vanuit vertrouwen op je doel af! Dat is het hoofdthema van het komende Ondernemersontbijt.

Aanmelden

Wie is Bas Nijhuis?

Bas Nijhuis legt met een grote dosis humor, zelfspot en respect dwarsverbanden tussen de wereld van topsport en die van het bedrijfsleven. Hij kent deze als geen ander uit eigen ervaring als scheidsrechter en ondernemer van zijn bakkerij in Haaksbergen. Een uniek en onthullend inkijkje in de wereld van de arbitrage en volop gelegenheid om te netwerken.

“Een mooi thema dat mij persoonlijk erg aanspreekt, ook vanuit mijn baan als docent sociale wetenschappen bij de Fontys Lerarenopleiding in Tilburg. Wat betekent dicht bij jezelf blijven als ondernemer, scheidsrechter of docent? Ik waardeer het als mensen karakter tonen, wanneer ze gaan staan voor de dingen waar ze in geloven. Ik vind het mooi om authentieke mensen te leren kennen die vanuit hun waarden en overtuigingen aan het werk zijn. Die eigenheid is belangrijk omdat je daarmee iets unieks kunt toevoegen. Dan breng je iets in van ‘jezelf’ en laat je jouw karakter zien. Dat is je trots, overtuiging, het vertrouwen en de passie waar je als ondernemer, scheidsrechter of docent voor staat, blijf dus altijd trouw aan jezelf”, licht wethouder Danny Dingemans toe. 

Programma ondernemersontbijt

Dit jaarlijkse evenement voor Moerdijkse ondernemers is dit jaar op donderdag 9 april vanaf 08.00 tot 10.00 uur in hotel de Borgh in Zevenbergen. Gestart in 2009 is het ontbijt een begrip. Inspiratie opdoen, zaken doen en informatie uitwisselen in een fijne ambiance. 

Programma Ondernemersontbijt 2020