14e Ondernemersontbijt Moerdijk: Het onmogelijke is mogelijk!

Het onmogelijke is mogelijk! Dat is het thema van het 14e Ondernemersontbijt Moerdijk op 6 april 2023 in hotel de Borg, IJshof 1 in Zevenbergen.

Samen met Ondernemersvereniging Fijnaart (OVF), Ondernemersvereniging Zevenbergen (OVZ) en Klunderts Ondernemers Kontact (KOK) hebben we weer een mooi programma in elkaar gezet.

In de presentatie “Impossible is Nothing” gebaseerd op zijn bestseller Superschool, laat onze gastspreker Eric van ‘t Zelfde zien wat een hecht team van leerkrachten voor elkaar kan krijgen voor de leerlingen en hoe belangrijk zij zijn voor de toekomst van hun leerlingen. Een feest der herkenning, is bijwijlen hilarisch, doet soms pijn omdat het schuurt, maar nodigt vooral uit om als team te knokken voor elkaar en voor de leerlingen.

De leerlingen van nu zijn onze medewerkers voor de toekomst! Hoe denken zij, wat hebben ze nodig en hoe zorgen we als ondernemer ervoor dat onze huidige en toekomstige medewerkers het beste uit zichzelf halen en in hun kracht staan!

Dit alles onder het genot van een heerlijk vers ontbijt! Ben jij erbij? Aanmelden kan door op onderstaande button te klikken.

Meld u aan voor het 14e Ondernemersontbijt

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

07.30 uur – inloop incl. ontbijt
08.00 uur - Opening door wethouder Danny Dingemans
08.15 uur - Inspiratiesessie door Eric van 't Zelfde
09.15 uur – Afsluiting en gelegenheid tot netwerken

Let op:

Leuk dat je je aan wil melden voor dit event! Hiermee neem je ook automatisch deel aan het ontbijt. Houd er svp rekening mee dat als je uiteindelijk niet naar het Ondernemersontbijt komt zonder een afmelding uiterlijk een week voor het event, dat wij dan genoodzaakt zijn om aan jou een no show fee van 75,- euro te rekenen. Dit bedrag is nodig ter dekking van alle gemaakte onkosten voor de organisatie van het Moerdijks Ondernemersontbijt.

We kijken er naar uit om er samen met jou weer een inspirerend Moerdijks Ondernemers ontbijt van te maken!

Ondernemersontbijt 2023 - Gemeente Moerdijk.jpg