15e Moerdijks Ondernemersontbijt: Ondernemen in de wereld van morgen!

Ondernemen in de wereld van morgen! Dat is het thema van het 15e Moerdijks Ondernemersontbijt op 28 maart 2024 in hotel de Borgh, IJshof 1 in Zevenbergen.

Arjen Banach is veelgevraagd spreker op het gebied van verandering en innovatie, leiderschap, duurzame inzetbaarheid en werkgeluk. Met zijn vernieuwende en innovatieve kijk op hoe winnende organisaties in de wereld van morgen zijn georganiseerd staat hij wekelijks op het podium om professionals door heel Nederland te inspireren. Je kunt Arjen Banach kennen van RTLZ, NPO Radio 2, Algemeen Dagblad, BNR Nieuwsradio en TEDX.

In de presentatie “Ondernemen in de wereld van morgen” gebaseerd op zijn boek “Een nieuwe werkrealiteit”, laat onze gastspreker Arjen Banach zien hoe men in de wereld van nu kan uitblinken in goed werkgever-en ondernemerschap. Als expert op het gebied van organisatiecultuur houdt Arjen zich in zijn werk bezig met twee hoofdthema's:

Inspirerend Werkgeverschap

Arjen maakt abstracte thema's als werkgeluk en duurzame inzetbaarheid concreet. Deze thema's zijn in een krappe arbeidsmarkt aan het transformeren van onderscheidende factor naar absolute must. Maar hoe werkt het en waar begin je? Arjen laat zien hoe je werkplekken bouwt waar mensen willen zijn in plaats van waar ze moeten zijn. Ook wordt gekeken naar de nieuwe generatie werknemers, wat is de kunst van het boeien én binden van deze groep.

Innovatief Ondernemerschap

Arjen laat hij zien hoe je als organisatie slim innoveert om maximaal van waarde te kunnen blijven in de wereld van morgen. Hoe zorg je dat veranderingen wél slagen en iedereen meedoet?

Dit alles onder het genot van een heerlijk vers ontbijt! Ben jij erbij? Aanmelden kan door op onderstaande button te klikken.

Meld je aan voor het 15e Moerdijks Ondernemersontbijt

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

07.30 uur – inloop incl. ontbijt
08.00 uur - Opening door wethouder Danny Dingemans
08.15 uur - Inspiratiesessie door Arjan Banach
09.15 uur – Afsluiting en gelegenheid tot netwerken

Let op:

Leuk dat je je aan wil melden voor dit event! Hiermee neem je ook automatisch deel aan het ontbijt. Houd er svp rekening mee dat als je uiteindelijk niet naar het Moerdijks Ondernemersontbijt komt zonder een afmelding uiterlijk een week voor het event, dat wij dan genoodzaakt zijn om aan jou een no show fee van 75,- euro te rekenen. Dit bedrag is nodig ter dekking van alle gemaakte onkosten voor de organisatie van het Moerdijks Ondernemersontbijt.

We kijken er naar uit om er samen met jou weer een inspirerend Moerdijks Ondernemers ontbijt van te maken!

Ondernemersontbijt 2023 - Gemeente Moerdijk.jpg