Toegankelijkheid

Wij besteden veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Iedereen moet de website van de gemeente gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Wij gebruiken daarvoor het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen.

Wij besteden veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Iedereen moet websites van de gemeente gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Wij doen dit in overeenstemming met het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. Hieronder vindt u de toegankelijkheidsverklaringen van de gemeente, gepubliceerd op toegankelijkheidsverklaring.nl:

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de toegankelijkheid. Wijzigingen worden verwerkt in de bovenstaande verklaringen. 

Melding van ontoegankelijkheid

Mocht u van mening zijn dat onze website niet voldoet, of heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt; laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.

U kunt een melding doen door een mail te sturen naar info@moerdijk.nl:

  • Geef in de onderwerpregel aan: Toegankelijkheid website;
  • Omschrijf het probleem;
  • Neem in uw e-mail de link op naar de pagina die problemen gaf;
  • Geef bij voorkeur aan welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt.

Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast.