Toegankelijkheid

Wij besteden veel aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Iedereen moet de website van de gemeente gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. Wij gebruiken daarvoor het Kwaliteitsmodel Webrichtlijnen.

Gemeente Moerdijk wil dat iedereen gebruik kan maken online informatie en digitale dienstverlening. Wij besteden daarom aandacht aan toegankelijkheid, gebruiksgemak en vindbaarheid. Iedereen moet websites van de gemeente gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken.

Toegankelijkheidsverklaringen

Wij doen dit in overeenstemming met het Besluit digitale toegankelijkheid overheid. Hieronder vindt u de toegankelijkheidsverklaringen van de gemeente, gepubliceerd op de website 'Toegankelijkheidsregister':

Websites

Applicaties

Samenwerkingen

Wij werken voortdurend aan het verbeteren van de toegankelijkheid. Wijzigingen worden verwerkt in de bovenstaande verklaringen.

Problemen?

Loopt u tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heeft u een vraag of opmerking over toegankelijkheid?
Neem dan contact op via info@moerdijk.nl.

  • Geef in de onderwerpregel aan: Toegankelijkheid website;
  • Omschrijf het probleem;
  • Neem in uw e-mail de link op naar de pagina die problemen gaf;
  • Geef bij voorkeur aan welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware, spraakherkenningssoftware gebruikt.

Hiermee helpt u ons de website te verbeteren, zodat u en eventuele medebezoekers in de toekomst optimale toegang hebben tot onze informatie.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een ontvangstbevestiging.
  • We informeren u over de voortgang en de uitkomst.
  • Binnen 3 weken is uw verzoek afgehandeld.

Handhavingsprocedure

Bent u niet tevreden met de manier waarop uw klacht is behandeld? Of hebben we niet op tijd gereageerd?
Dan kunt u contact opnemen met de Nationale Ombudsman.