Waar kan ik terecht?

Heeft u vragen? Hier leest u waar u voor verschillende onderwerpen bij wie of welke afdelingen terecht kan.

Binnen de gemeente

Voor algemene vragen over ondernemen in Moerdijk

Voor vragen kunt u contact opnemen met Joost van de Wiel als accountmanager bedrijven:

Foto Joost van de Wiel
joost.van.de.wiel@moerdijk.nl
06-15222914

Voor bouwen en vestigen

Afspraak maken met Vergunningenloket
Telefonisch: 14 0168

Maak een afspraak.

Bekijk ook de 'Wegwijzer voor ondernemers'

Hét online platform voor ondernemers

Heeft u een vraag over financiering, schulden of gemeentelijke regelingen voor ondernemers? Of wilt u tips over hoe u uw onderneming nog verder kan laten groeien? Hiervoor is een handige website die u direct een duidelijk overzicht geeft van de specialisten die passen bij uw ondernemersvragen. Ga naar de website van de De6 voor meer informatie: 

De6 voor ondernemers

Partners van de gemeente die je verder kunnen helpen

Inkoopbureau West-Brabant

Inkoopbureau West-Brabant is een samenwerkingsverband op het gebied van inkoop en aanbestedingen in de regio Zuid-West Nederland. Het inkoopbureau is een stichting, opgericht door en voor haar deelnemers, namelijk gemeenten en andere non-profit organisaties. 

Het inkoopbureau ondersteunt en adviseert haar deelnemers op het gebied van inkoop en contractmanagement. De gemeente Moerdijk maakt op gebied van inkoop gebruik van de diensten van het Inkoopbureau.

Inkoopbureau West-Brabant

Havenbedrijf Moerdijk 

Wat ondernemers aan Port of Moerdijk bindt is: ruimte. In Moerdijk vinden zij de ruimte om te groeien. Om nieuwe markten te bereiken. Om duurzame ambities waar te maken. En: om écht te kiezen. Voor zee- of binnenvaart, voor spoor, buisleidingen of weg.

Havenbedrijf Moerdijk

Kamer van Koophandel 

Bij de Kamer van Koophandel kunt u terecht voor het inschrijven van uw bedrijf of het doorgeven van wijzigingen in uw bedrijfsgegevens. Daarnaast kunt u er ook terecht voor het bestellen van producten uit het handelsregister of voor advies of informatie over ondernemen. 

Kamer van Koophandel

Rewin

Rewin is de regionale ontwikkelings- en investeringsmaatschappij. Rewin helpt snel, deskundig en kosteloos bij kantoor & bedrijfsvestiging in West-Brabant, groei en financiering van het bedrijf en hebben verschillende regionale projecten voor startende en gevestigde ondernemers uit West-Brabant. Voor uitgebreide informatie over wat deze maatschappij voor u kan betekenen kunt u kijken op de website van Rewin:

Rewin

Werkplein Hart van West-Brabant

Het Werkplein Hart van West-Brabant is er voor alle inwoners van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert. Het Werkplein biedt informatie en advies over werk, inkomensondersteuning, advies en ondersteuning op maat om 'naar vermogen' te participeren en te werken of om uit schulden, armoede of sociaal isolement te komen en te blijven.

Werkplein Hart van West-Brabant

Werkgeversservicepunt West-Brabant

Het WSP is een professionele speler op de markt van arbeidsmarktbemiddeling en een belangrijke leverancier voor personeel. Uw behoefte is leidend voor ons: u heeft één aanspreekpunt in uw regio voor kosteloos advies en hulp bij uw arbeidsvraagstukken. Om u goed van dienst te kunnen zijn, zoeken wij op basis van uw vraag indien nodig contact met onze partners zoals regiogemeenten, WVS, UWV of private partijen. 

WSP

Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM)

De BOM bouwt samen met ondernemers aan een sterke, duurzame, toekomstbestendige Brabantse economie. Ze delen kennis, vormen netwerken en verstrekken kapitaal aan vernieuwende Brabantse ondernemingen en duurzame energieprojecten. Daarnaast stimuleren ze innovatieve, buitenlandse ondernemingen om zich in Brabant te vestigen en helpen ze Brabantse bedrijven met hun uitbreiding in het buitenland.

BOM

Ondernemersklankbord (OKB)

Als ondernemer moet u voortdurend keuzes maken. Dat is niet altijd even makkelijk. Daar zou u misschien best advies bij kunnen gebruiken van een ervaren ondernemer. De dienstverlening aan (startende) ondernemers binnen de gemeente Moerdijk wordt uitgevoerd door de landelijk opererende organisatie Ondernemersklankbord. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer of specialist in het bedrijfsleven verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

Bel 088-1717920 voor hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming! 
Of kijk op de website.

Ondernemersklankbord

Belastingdienst West-Brabant

Belastingdienst West-Brabant

Belastingdienst

Belastingdienst

Braventure

Braventure biedt u snel toegang tot startkapitaal, kennis, community en faciliteiten met slechts één doel: uw startup versnellen en laten slagen. Braventure is hét startup programma van de 2 Brabantse universiteiten, 4 hogescholen en 6 ontwikkelingsmaatschappijen. Deze krachtenbundeling brengt een schat aan kennis, ervaring en contacten bij elkaar die uw startup een kick-start geven

Braventure

MKB Doorgaan

MKB Doorgaan biedt onafhankelijke en kosteloze hulp voor ondernemers met (financiële) problemen of groeiuitdagingen.

MKB Doorgaan