Actuele werkzaamheden

Op de online kaart ziet u de actuele wegwerkzaamheden in Moerdijk en in de provincie Noord-Brabant. De informatie is dagelijks actueel. 

Meer informatie

Algemeen

 • Aanleg glasvezel

  Inwoners van de gemeente Moerdijk kunnen zich klaarmaken voor de komst van glasvezel in de hele gemeente. Dit gebeurt stap voor stap om overlast zoveel mogelijk te beperken. Hierbij worden niet alleen de kernen aangesloten......

 • Snelheidsverlaging Haringvlietbrug

  Het Ministerie heeft besloten tot maatregelen om de snelheid op de Haringvlietbrug te verlagen. Tot aan de renovatie in 2023 geldt een maximale snelheid van 50 km per uur.

Werkzaamheden

 • Gemeente Moerdijk - Groot asfaltonderhoud

  Dit jaar staat de gemeente Moerdijk voor een grote klus: veel asfaltwegen zijn toe aan reparatie of vernieuwing. Aannemer BAM voert dit werk uit in opdracht van de gemeente Moerdijk.

 • Klundert - Werkzaamheden Beatrijsweg

  Op maandag 14 november gaan we werkzaamheden uitvoeren aan de kruising Beatrijsweg-Houtzagerij-Trondheim in Klundert. Het betreft het sluitstuk van de woonrijp maken werkzaamheden van de wijk Rodeborg in Klundert.

 • Zevenbergen - Herinrichting Neerhofstraat

  Door verschillende bouwwerkzaamheden de afgelopen jaren heeft er veel reparaties en tijdelijke straatwerkzaamheden plaatsgevonden. De Neerhofstraat staat op de planning om opnieuw ingericht te worden. Zo gaan we de......