Werk en geld

Heeft u een laag inkomen, heeft u schulden of heeft u momenteel geen werk? Kom dan gerust langs bij de gemeente. Er zijn veel regelingen en toeslagen om uw geldzorgen aan te pakken. Hieronder vindt u alle mogelijkheden op een rij.

Komt u er niet uit en wilt u hulp om uit te zoeken waar u mogelijk recht op heeft? Dat begrijpen wij. De stap zetten om hulp te vragen bij de gemeente is niet voor iedereen even makkelijk. Daarom kunt u terecht bij een trajectbegeleider financiële vragen en schuldhulpverlening. Hiervoor kunt u bellen naar 14 0168. 

Lees verder

 • Hulp voor gedupeerden van de toeslagenaffaire kinderopvang

  De Belastingdienst van het Rijk is bij veel ouders te streng geweest met het terugvragen van kinderopvangtoeslag. Dit staat bekend als de ‘toeslagenaffaire’. Bent u een gedupeerde van de toeslagenaffaire? Dan komt u in......

 • Uitkeringen en toeslagen

  Hier vindt u landelijke regelingen en uitkeringen waar u mogelijk voor in aanmerking komt als u een laag inkomen heeft.

 • Dat geldt voor mij – extra geld besparen

  Geldzorgen? Zorgen om geld kunnen je leven moeilijk maken. Wist je dat je nu makkelijk kunt controleren of je recht hebt op extra geld of geld kunt besparen?

 • Beter met geld Moerdijk

  Er is op internet veel informatie te vinden over geld en schulden. Daardoor is het soms moeilijk om goede informatie te vinden. Gemeente Moerdijk wil jou en alle andere inwoners helpen, zodat je makkelijk en snel goede......

 • Aanvullende toeslagen en zorg

  Hier vindt u aanvullende gemeentelijke regelingen en toeslagen waar u mogelijk voor in aanmerking komt als u een laag inkomen heeft.

 • Activiteiten voor kinderen en volwassenen

  Er zijn diverse regelingen op het gebied van school, sport, cultuur en hobby's voor kinderen en volwassenen

 • Hulp bij geldzaken en administratie

  Ook kunnen inwoners en ondernemers hulp krijgen bij geldzaken en administratie

 • Overige hulp en ondersteuning

  Hier vindt u ondersteuning wanneer u een laag inkomen heeft en u uw boodschappen niet meer kunt betalen.

Meer onderwerpen