Samen aan de slag met het Toeristisch Fonds

Geplaatst: 2-7-2021

Vorig jaar meldden we al dat de werkwijze van het Toeristisch Fonds Moerdijk (TFM) flink op de schop ging. Met nieuwe voorwaarden, een kersverse aanjager én weer volop energie bouwde het fonds, samen met ondernemers en andere partijen uit de toeristische sector, verder aan het ‘toeristisch product Moerdijk’. Begin dit jaar voegden we de daad bij het woord en legde vervangend aanjager Daniëlle Kloeg contact met een groot aantal ondernemers uit de sector gericht op verblijf, vervoer en vermaak.

Gluren bij de buren

Daniëlle ging gluren bij de buren, organiseerde een fietstour, plande een workshop voor lokale gidsen en kreeg een enthousiaste groep ondernemers bij elkaar tijdens een lunchbijeenkomst begin juni. Uit die bijeenkomst concludeerden we dat ondernemers zoeken naar een overkoepelende marketingstrategie met de nodige middelen, te beginnen met een doelgroeponderzoek en het creëren van videobeelden. Daarnaast vallen ook de gluursessies in de smaak en is er behoefte aan verbinding.

We zetten door en ook u bent welkom!

Nu de vaste aanjager Corianne Bartels terug is van haar verlof, neemt zij het stokje weer over van Daniëlle en gaan we uiteraard door met de gezette koers. Eens in de zes weken nodigen we toeristisch-recreatieve ondernemers uit voor een gluren-bij-de-buren moment of een grote(re) bijeenkomst, waar we dan bijvoorbeeld kunnen discussiëren over gekozen thema’s en wat het fonds kan betekenen voor ondernemers uit de sector.

Uiteraard blijven aanvragen voor subsidiëring van ontwikkelingen altijd welkom en vergadert het fonds maandelijks over lopende zaken. Ook hier bent u welkom. Voor meer informatie over het fonds en zijn activiteiten verwijzen we u graag naar de website Moerdijk.nl/TFM.