Zoutvaatje voor een strooimaatje

Als gemeente Moerdijk vinden wij het belangrijk dat we samen met de inwoners ervoor kunnen zorgen dat we zo min mogelijk hinder ondervinden aan gladheid in tijden van vorst.

Net als vorig jaar kunnen inwoners van de gemeente Moerdijk gratis strooizout ophalen bij de gemeenteloods in Klundert. Wie vorig jaar al een emmer haalde, kan die laten bijvullen. Ophalen en vullen kan op dinsdag- en donderdagochtend, de actie loopt t/m 21 maart. Er is een beperkte voorraad nieuwe emmertjes, dus op = op.

Nieuw zoutvaatje aanvragen

Wie vorig jaar geen zoutvaatje heeft gehaald, kan er nu eentje ophalen.

Vraag een zoutvaatje aan

Na aanmelding kunt u het emmertje ophalen. Dit kan op dinsdag en- donderdagochtend van 09.00 uur tot 12.00 uur op de gemeenteloods aan de Parelhoenweg 1, 4791PA in Klundert.

U ontvangt geen bevestigingsmail van uw aanmelding. Bij het ophalen wordt wel gecontroleerd of u zich heeft aangemeld. De actie loopt t/m 21 maart 2024.

Zoutvaatje bijvullen

Heeft u vorig jaar een zoutvaatje opgehaald en wilt u nieuw strooizout? Laat uw emmertje dan bijvullen. Dit kan op dezelfde dagen als het ophalen, dus op dinsdag- en donderdagochtend van 09.00- 12.00 uur t/m 21 maart (week 12) op de gemeenteloods. Ook hiervoor kunt u zich aanmelden via onderstaande button. 

Meld u aan om uw zoutvaatje bij te vullen

U ontvangt geen bevestigingsmail van uw aanmelding. Bij het bijvullen wordt wel gecontroleerd of u zich heeft aangemeld.

Veelgestelde vragen

Ik heb vorig jaar een zoutvaatje gehaald, mag ik dit jaar een nieuwe halen?

Nee, dat is niet de bedoeling. Als u al een zoutvaatje heeft, staat dit bij ons geregistreerd. Het is dan niet mogelijk om er nog eentje aan te vragen. U kunt wel uw zoutvaatje opnieuw laten vullen op de gemeenteloods.

Wat als mijn zoutvaatje kapot is of als ik de emmer heb weggegooid?

We hebben niet genoeg voorraad om iedereen een nieuw zoutvaatje te geven. Heeft u het zoutvaatje van vorig jaar niet meer of is de emmer niet meer bruikbaar? Neem dan een emmer mee van thuis. Die vullen we dan met dezelfde hoeveelheid strooizout als in een zoutvaatje zit.

Hoe vaak mag ik mijn zoutvaatje bijvullen?

Een nieuw zoutvaatje is altijd vol. Is het zout op, dan kunt u het emmertje twee keer laten bijvullen op de gemeenteloods. Dit wordt ook door ons bijgehouden.

Mag ik een zoutvaatje voor iemand anders aanvragen een meenemen?

Ja, dit kan. Belangrijk is dan wel dat u het zoutvaatje aanvraagt op het adres van die persoon.

U kunt een zoutvaatje voor iemand anders ophalen mits diegene zich heeft aangemeld. Van de aanmelding ontvangt u geen bevestigingsmail.