Toeristische informatiepunten in Moerdijk

Geplaatst: 27-6-2022

Informeren en inspireren van toeristen en bezoekers doen we niet alleen online. Ook op diverse locaties in onze gemeente kunnen onze bezoekers terecht voor vragen, inspiratie en ons actuele foldermateriaal. Momenteel hebben we drie informatiepunten: in Willemstad, Klundert en Zevenbergen. Wil je een bezoeker graag op weg wijzen? Hier kunnen ze terecht.

Ons nieuwste informatiepunt bevindt zich in de hal van het Bezoekerscentrum Het Mauritshuis. Op deze locatie krijgen bezoekers niet alleen een gastvrij ontvangst, ze kunnen hier ook terecht met hun vragen over de omgeving of voor foldermateriaal. Het bezoekerscentrum is zo ingericht dat bezoekers ook in via de interactieve tentoonstelling gemotiveerd worden tot een bezoek aan de ruime omgeving van vestingstad Willemstad.

Toeristisch informatiepunt Klundert

Ook Klundert vormt een belangrijk onderdeel van de Stelling van Willemstad en heeft veel toeristische potentie. Steeds meer fietsers weten deze plaats goed te vinden en we hopen met de ontwikkelingen zoals rondom de Stenen Poppen in de toekomst steeds meer bezoekers te trekken. Daar hoort natuurlijk ook een informatiepunt bij. Momenteel is deze gevestigd in de kerk van de Stad Klundert. Bezoekers vinden hier ons foldermateriaal, kunnen vragen stellen en gelijk een kijkje nemen in deze mooie locatie.

Toeristisch informatiepunt Zevenbergen

Met de komst van de nieuwe haven, het gezellige Marktplein en grotere hotels trekt Zevenbergen jaarlijks flink wat bezoekers. Hoewel wat verscholen, is hier al jaren één van onze informatiepunten gevestigd in de Primera Nagtzaam aan de Molenstraat. Momenteel draagt dit infopunt nog de naam VVV I-punt, maar dat gaat in de nabije toekomst veranderen. Vanaf dan heet ook dit punt officieel Toeristisch informatiepunt Zevenbergen.

Wat kunnen deze locaties voor ondernemers betekenen?

Als ondernemer kun je je gasten altijd doorsturen naar onze infopunten voor toeristische informatie en foldermateriaal. Liever zelf foldermateriaal aanbieden aan je gasten en is je voorraad op? Wanneer ons kantoor gesloten is, kan het even duren voordat we je bestelling leveren. In de tussentijd kun je altijd terecht in onze infopunten voor een kleine noodvoorraad. Daarnaast is het mogelijk voor ondernemers posters en flyers bij infopunten op te hangen of neer te leggen ter promotie van jouw locatie of grootschalig evenement.

Heb je tips die onze dienstverlening kunnen verbeteren? Jouw input is altijd welkom. Je kunt ons per mail bereiken via visit@moerdijk.nl