Waar kan ik terecht met mijn vragen over veiligheid, regelgeving en vergunningen?

Geplaatst: 30-11-2020

Heeft u als ondernemer vragen over toezicht, handhaving of vergunningen?

Veel antwoorden en informatie kunt u vinden op de website van de gemeente Moerdijk of op websites van de landelijke overheid.

Vragen over een specifieke aanvraag of zaak kunt u ook stellen via de website van de gemeente. Uw vraag wordt dan behandeld en beantwoord door (de behandelaar van) het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving (VVTH). We zijn ook telefonisch bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente (14 0168). Het is handig als u, waar mogelijk, de naam van de behandelaar bij de hand heeft, dan kunnen we u sneller en beter helpen.

Het vergunningenloket

Wanneer we u schriftelijk of telefonisch niet kunnen helpen dan is er altijd de mogelijkheid om een afspraak te maken met een van onze collega’s bij het vergunningenloket. Zo’n afspraak kunt u zelf inplannen via onze website. Zij staan ook voor u klaar wanneer u vragen heeft over uw nieuwbouwplannen, over procedures of over ons beleid. 

Heeft u vragen of opmerkingen over het team of over een dossier die u niet kwijt kunt bij één van de medewerkers, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de teammanager Hanneke de Craen 14 0168.