Informatiecentrum over Centrumontwikkeling Zevenbergen opent de deuren in “De Vrijbuiter’’

Geplaatst: 31-10-2016

Op donderdag 3 november opent wethouder Zwiers, om 10 uur, het nieuwe informatiecentrum over de Centrumontwikkeling in Zevenbergen dat een plek krijgt in het voormalige “Vrijbuitergebouw” aan de Zuidhaven 65a. De eerste honderd bezoekers krijgen een stoere en duurzame Big Shopper.

Er gaat de komende jaren heel veel  gebeuren in het centrum van Zevenbergen. Behalve het terugbrengen van de haven, staan er plannen in de steigers voor de Molenstraat, de Stoofstraat, de Markt en de Kasteeltuin. U kunt de ontwikkelingen volgen via de website www.centrumontwikkelingzevenbergen.nl, maar vanaf 3 november kunt u elke donderdag ook binnenlopen in het informatiecentrum waar medewerkers aanwezig zijn om u het laatste nieuws te melden en vragen te beantwoorden.

Maquette

Verder werkt maquettebouwer Thijs van Tetering in het informatiecentrum aan een maquette, schaal 1:200, van het nieuwe centrum. U ziet het nieuwe centrum per week voor uw ogen groeien.

Openingstijden

Het informatiecentrum is vanaf 3 november wekelijks open op de marktdag, de donderdag van 9.30 tot 15.30 uur. Loop binnen, stel uw vragen, laat u inspireren.
En zorg dat u er op 3 november ook bij bent, want de eerste honderd bezoekers na de officiële opening krijgen die fraaie Big Shopper mee naar huis.