Officiële start werkzaamheden in Zevenbergschen Hoek

Geplaatst: 26-4-2018

Het is zover! In de eerste week van mei gaan de werkzaamheden in Zevenbergschen Hoek van start. Een nieuw riool wordt aangelegd en in de Hoofdstraat en Driehoefijzersstraat komt nieuwe bestrating.

Op woensdag 2 mei om 14:30 uur worden de werkzaamheden officieel geopend door wethouder Jaap Kamp. Dit is het startschot van een periode van ongeveer een jaar waarin de doorgaande route door het dorp op de schop gaat. De officiële opening vindt plaats aan het einde van de Hoofdstraat, nabij nummer 80 en ook alle buurtbewoners en geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd. Voor koffie en iets lekkers wordt gezorgd.

 De komende werkzaamheden hebben een lange voorbereidingsperiode gekend, waarbij de inwoners van Zevenbergschen Hoek intensief zijn betrokken. Ook tijdens de uitvoering houden de gemeente Moerdijk en aannemer Kroeze Infra BV nauw contact met alle belanghebbenden. Zo staat er op het kerkplein een informatiebord met altijd actuele informatie, geeft de website www.moerdijkmeermogelijk.nl meer informatie en is er een speciale app ontwikkeld voor het project. De app ‘ZevenbergschenHoek’ kunnen belangstellenden gratis downloaden via de Appstore of Playstore. Op de app vindt u de laatste nieuwtjes over het project, maar bestaat ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Zowel de gemeente Moerdijk als aannemer Kroeze Infra BV kijken uit naar de werkzaamheden en hopen u te ontmoeten tijdens de opening op woensdag 2 mei aanstaande om 14:30 uur.