Heb je vragen of heb je hulp nodig? De ervaren adviseurs van het ondernemersklankbord helpen gratis

Geplaatst: 21-4-2020

We zitten in een bijzondere periode die veel invloed heeft voor ondernemers. Logisch dat je als ondernemer zorgen hebt en met vragen zit. Schroom niet als je ergens mee zit en zoek gewoon contact met een adviseur van Stichting Ondernemersklankbord.

De huidige situatie heeft grote gevolgen voor ondernemers. Het OKB staat voor de ondernemers in nood om ze met raad en daad - maar vooral ook met een luisterend oor - te helpen. Je kunt vrijblijvend contact hebben met één van de adviseurs en je problemen en zorgen met hem te bespreken. 

Vanuit het samenwerkingsverband met de gemeente  helpen de adviseurs van OKB je graag door deze lastige periode heen en zorgen voor optimale begeleiding. Zonder op de stoel van de ondernemer te gaan zitten. Want de ondernemer is en blijft degene die beslist. Ben je door de huidige crisis in financiële problemen gekomen? Dan kunnen zij ondersteuning bieden bij veel zaken:

  • Helpen en ondersteunen door snel de oorzaken op te sporen, maatregelen voor te stellen, levensvatbaarheid te onderzoeken, contacten te arrangeren met de bank, fiscus, crediteuren en debiteuren, gemeenten (Bbz-uitkering), schuldhulpverlening
  • Voorbeelden van hulp zijn hulp en advies bij een sterk teruglopende orderportefeuille in het bedrijf waardoor faillissement nadert; advies in verband met verlies van klanten en omzet
  • Klankbord voor de keuze om bedrijf te stoppen en schulden af te lossen of om bedrijf in gewijzigde vorm voort te zetten.

Voor ondernemers door ondernemers

Het OKB-netwerk bestaat uit gemotiveerde adviseurs met ondernemerservaring en een professionele kijk op zaken. Het zijn allemaal oud-ondernemers, managers of specialisten op hun vakgebied. Zij delen vrijwillig hun expertise met u en geven onpartijdig advies. De adviseurs van Team West-Brabant van Stichting Ondernemersklankbord zijn beschikbaar om je in deze moeilijke periode te helpen. Heb je interesse in een gesprek of een klankbordtraject van 6 maanden? Bel 088 1717920 of mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl voor een telefonische afspraak.

Een gesprek is vrijblijvend en vertrouwelijk.Wil je wel eens wat meer weten over Stichting Ondernemersklankbord? Bezoek dan de website www.ondernemersklankbord.nl