Nationaal openbaar en Europees

De gemeente Moerdijk kondigt al haar Nationaal openbare en Europese aanbestedingen voor diensten, leveringen en werken aan op www.tenderned.nl. Een aanbesteding is een formele procedure, waarbij zowel de gemeente als de partijen die inschrijven op een aanbesteding zich moeten houden aan bepaalde regels. Wanneer u interesse heeft om voor de gemeente Moerdijk opdrachten uit te voeren, houdt u dan Tenderned in de gaten om te zien of er voor u interessante opdrachten zijn.

Aanbesteding zoeken

Ga naar de website www.tenderned.nl
Typ bij zoek de term + gemeente + Moerdijk + <zoekterm> waarop u wilt zoeken. Bijvoorbeeld: + gemeente + Moerdijk  + ICT. Druk op de knop 'zoek'.

Pas de zoekopdracht aan als u nog veel zoekresultaten ziet. Er zijn nog twee mogelijkheden om de zoekresultaten verder te verfijnen.

  1. Vink alleen de aard van de opdracht aan die van toepassing is. Bijvoorbeeld: bij een 'Werk' vinkt u de opties 'Diensten' en 'Levering' uit.
  2. Bij 'Toon publicaties' past u de begindatum aan naar een latere datum.

Automatisch op de hoogte blijven van interessante opdrachten

Zodra u zich heeft geregistreerd op de website www.tenderned.nl biedt deze de mogelijkheid om automatisch op de hoogte te blijven van opdrachten die mogelijk interessant zijn voor u door een 'attenderingsservice'. Kijk voor meer informatie op de website.