Het keukentafelgesprek

Loopt u in het dagelijkse leven tegen problemen aan waardoor u niet (of niet volledig) kunt deelnemen binnen de gemeenschap? Dan gaan wij graag met u op zoek naar een passende oplossing. Tijdens een “keukentafelgesprek” tussen u en een consulent van de gemeente Moerdijk wordt uw persoonlijke situatie besproken en de mogelijkheden die u zelf heeft, met ondersteuning uit uw persoonlijke omgeving. Ook komen de mogelijkheden van informele en professionele ondersteuning of de benodigde voorzieningen aan de orde.

Loopt u in het dagelijkse leven tegen problemen aan waardoor u niet (of niet volledig) kunt deelnemen binnen de gemeenschap? Dan gaan wij graag met u op zoek naar een passende oplossing. Tijdens een “keukentafelgesprek” tussen u en een consulent van de gemeente Moerdijk wordt uw persoonlijke situatie besproken en de mogelijkheden die u zelf heeft, met ondersteuning uit uw persoonlijke omgeving. Ook komen de mogelijkheden van informele en professionele ondersteuning of de benodigde voorzieningen aan de orde.

De resultaten van het “keukentafelgesprek” kunnen voor iedereen anders zijn. We willen dat de ondersteuning aansluit op uw persoonlijke situatie en vraag. Maatwerk dus! Zo krijgt u als inwoner precies wat u nodig heeft.

Heeft u dus een hulpvraag die u niet zelf kunt oplossen? Meldt dit dan bij het Wmo-loket.