Helwijk op naar aardgasvrij

Geplaatst: 17-6-2024

Helwijk wordt aardgasvrij. Hoe dat gebeurt, beslissen inwoners samen. Benieuwd naar wat er gaat gebeuren? Kom naar de startbijeenkomst in De Blokhut op maandag 24 juni om 19.30 uur.

In 2050 mogen huizen in Nederland niet meer worden verwarmd met aardgas. Om dat voor elkaar te krijgen, moeten we nu al beginnen. Daarom gaan gemeenten en woningverhuurders de komende jaren in heel Nederland kijken hoe we wijken, of een heel dorp, op een andere manier kunnen verwarmen. In Langeweg, Zevenbergschen Hoek en Moerdijk-dorp zijn mensen al begonnen. En nu gaan we ook in Helwijk van start, samen met u en andere inwoners.

Startbijeenkomst op 24 juni

Wilt u meer weten? Kom dan naar de startbijeenkomst in De Blokhut op maandag 24 juni. Op deze avond leggen we uit hoe we samen met u op zoek willen naar de beste oplossing voor Helwijk. Energiek Moerdijk, Woonkwartier en de gemeente werken hierbij samen. Met als doel: alle huizen in Helwijk energiezuiniger, comfortabeler en klaar voor de toekomst.

  • Datum: maandag 24 juni
  • Tijd: 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
  • Waar: De Blokhut, Prins Bernhardplein 2

Aanmelden

Dit is uw kans om uw stem te laten horen over een aardgasvrij Helwijk. Dat wilt u toch niet missen? Meld u aan voor de startbijeenkomst via het aanmeldformulier.