Informatie over uw woonomgeving op moerdijk.nl

Geplaatst: 13-6-2024

Misschien kent u de website www.gebiedsplannen.nl al? Het online platform waar u als inwoner informatie kunt vinden over uw eigen woonomgeving.

Alle informatie staat vanaf nu ook op de algemene website van de gemeente. U vindt de informatie over uw woonplaats via het kaartje onder ‘mijn dorp/stad’ onderaan de homepage. Of zoek via de zoekbalk rechtsboven op de site en typ daar de naam van uw stad/dorp in.

Op de pagina van uw eigen dorp of stad vindt u nieuwsberichten die betrekking hebben op uw woonplaats. Maar bijvoorbeeld ook informatie over bijeenkomsten van de dorps- of stadstafel, zoals de agenda en verslagen.

Elke stad, elk dorp en het buitengebied van de gemeente Moerdijk heeft zo’n stads- of dorpstafel (algemeen genoemd: gebiedstafels). Aan die tafels bespreken de inwoners samen met de gemeente en maatschappelijke organisaties de onderwerpen die lokaal spelen en die gaan over de verbetering van de leefomgeving. De gebiedstafels komen ongeveer vijf keer per jaar bij elkaar om deze onderwerpen uit te werken. Iedere inwoner kan hieraan deelnemen en is dan ook van harte welkom.

Verder vindt u op uw dorps/stadspagina een link naar een overzicht met daarop de ruimtelijke projecten en plannen in uw woonomgeving inclusief een korte toelichting. Bij elk project staat duidelijk aangegeven welke fase er is bereikt (bijvoorbeeld de ontwerpfase of uitvoering). En waar de gemeente initiatiefnemer is, of bij betrokken, is de naam vermeld van de betreffende ambtenaar als contactpersoon. Zo weet u bij wie u terecht kunt voor meer informatie.

Heeft u zelf ideeën over de dorps/stadspagina’s? Stuur dan een e-mail naar: gebiedsplannen@moerdijk.nl