Inloopavond Noordelijke Randweg Zevenbergen

Geplaatst: 10-6-2024

Benieuwd naar de plannen voor de nieuwe randweg om Zevenbergen? Op woensdagavond 19 juni houden de provincie Noord-Brabant en aannemer Mourik vanaf 19 uur een inloopavond voor alle geïnteresseerden in hotel De Borgh in Zevenbergen.

In de komende jaren legt de provincie Noord-Brabant een nieuwe randweg aan om het noordelijke deel van Zevenbergen. Daarmee komt er ruimte voor de uitbreidingsplannen rond de oude suikerfabriek. De nieuwe randweg verbetert bovendien de leefbaarheid: als de weg klaar is, wordt de N285 langs het centrum omgevormd tot een gewone gemeentelijke weg. 

Inloopavond 

Tijdens de inloopavond op 19 juni geeft de aannemer toelichting op de werkzaamheden en de verwachte hinder. Heeft u vragen, dan kunt u die stellen aan de aanwezige specialisten. De avond heeft geen vast programma, u kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt en aanmelden is niet nodig. 

  • Datum: woensdag 19 juni 2024 
  • Tijd:19.00 – 21.00 uur
  • Locatie: Hotel de Borgh (ingang theaterzaal), IJshof 1 in Zevenbergen 

Nieuwsbrief 

Wilt u op de hoogte blijven van het project? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Scan daarvoor de QR-code of ga naar de website van Provincie Noord-Brabant. Kies vervolgens voor ‘N285 Noordelijke randweg Zevenbergen’. Onder het kopje ‘Meer informatie’ vindt u de inschrijflink.