Uitnodiging inloopmoment ontwikkeling truckparking Kanters Moerdijk

Geplaatst: 12-6-2024

Truck Parking Network Netherlands B.V. nodigt u graag uit voor het inloopmoment voor de ontwikkelingen van het vrachtwagenparkeerterrein nabij restaurant Kanters, gelegen tussen de Steenweg en Sebastiaansweg in Moerdijk.

De nieuwe eigenaar van het terrein, Truck Parking Network Netherlands B.V., heeft plannen om op deze locatie een truckparking inclusief voorzieningen en faciliteiten te gaan realiseren. De beoogde ontwikkeling is opgesplitst in twee fases. Op de website Omgevingsdialoog vindt u een toelichting wat de verschillende fases inhouden.

Inloop

Dit inloopmoment wordt georganiseerd om u te informeren over de concrete plannen van fase 1. Er wordt ook een globale doorkijk gegeven naar de plannen/ideeën van fase 2.

U bent van harte welkom om op 24 juni tussen 16:00 uur en 20:00 uur binnen te lopen bij restaurant Kanters (Steenweg 2, Moerdijk). De betrokken projectontwikkelaars, planologen en de projectmanager van de gemeente Moerdijk zijn aanwezig om u de plannen nader toe te lichten en persoonlijk met u in gesprek te gaan.

Reactieformulier

Bent u niet in de gelegenheid om op 24 juni langs te komen? Dan heeft u de mogelijkheid om via bovenstaande website via het reactieformulier uw vragen/opmerkingen/ideeën met de nieuwe eigenaar te delen. U kunt uw reactie tot uiterlijk 1 juli 2024 insturen.

Uiterlijk drie weken na de sluitingsdatum van de reactieperiode ontvangt u een reactie op uw vraag/opmerkingen/ideeën. Dit kan via een collectieve reactie op de website of persoonlijk per e-mail of telefoon.