Lancering van ‘Ontdek Moerdijk’, een unieke ervaring om gemeente Moerdijk te ontdekken

Geplaatst: 19-5-2024

Gemeente Moerdijk staat bekend om zijn rijke historie en prachtige landschappen. Om deze unieke aspecten op een innovatieve manier te ervaren, lanceert ‘Ontdek Moerdijk’ binnenkort haar eerste outdoor escape via de webapp: ‘Ontdek Willemstad’. Vanaf vrijdag 17 mei is deze buitenervaring, ontwikkeld door BRANDBITS, voor het eerst beschikbaar voor het publiek.

Ontdek Moerdijk biedt bezoekers de mogelijkheid om de geschiedenis van de gemeente Moerdijk op een educatieve, interactieve en speelse manier te ontdekken. De routes zijn op elk gewenst moment te starten, waardoor zowel inwoners als toeristen de pracht van de gemeente Moerdijk op hun eigen tempo kunnen verkennen. Het afgelopen halfjaar heeft BRANDBITS gewerkt aan het verhaal, het design en de ontwikkeling van ‘Ontdek Moerdijk’.

Boeiende ervaring

“We hebben ervoor gekozen om de outdoor escape van Willemstad als eerste te gaan ontwikkelen binnen Ontdek Moerdijk. De volgende outdoor escapes binnen de gemeente Moerdijk gaan waarschijnlijk Zevenbergen, Klundert of Keenesluis worden”, licht Stijn Cornel vanuit BRANDBITS toe. Op vrijdag 17 mei markeerde wethouder Danny Dingemans officieel de lancering van Ontdek Moerdijk in Willemstad. "Met Ontdek Moerdijk, en nu als eerste onderdeel Ontdek Willemstad, geven we bezoekers de mogelijkheid om de pracht van onze gemeente te ontdekken op ieder moment van de dag. Als gemeente zijn we blij dat we toeristische-recreatieve ondernemers financieel kunnen ondersteunen met initiatieven als deze", aldus wethouder Danny Dingemans.

‘Ontdek Willemstad’ zorgt bij bezoekers voor boeiende ervaring waarin ze door middel van 10 raadselachtige vragen de geschiedenis van Willemstad kunnen ontdekken. De lancering van Ontdek Willemstad vond plaats op 17 mei in Willemstad, waarbij wethouder Danny Dingemans als eerste de route is gaan lopen vanaf de Erebegraafplaats in Willemstad naar het Mauritshuis in Willemstad. Onderweg beantwoorde Danny drie vragen van de tien uit de webapp ‘Ontdek Willemstad’.

Wil jij dit avontuur in Willemstad ook beleven? Ga dan naar de website Visit Moerdijk of de website Ontdek Moerdijk