Wilt u een afspraak met een Boa?

Vernielingen, of andere vormen van overlast die uw (woon)plezier verpesten? Of iets melden dat gevoelig ligt omdat het misschien met criminaliteit te maken heeft, of over uw buren of een goede bekende gaat? U kunt dit bespreken met uw eigen Boa (buitengewoon opsporingsambtenaar). Maak nu een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Als u iets wilt melden kan dat uiteraard ook op de gebruikelijke manieren: melding doorgeven! Wij kunnen ons echter ook voorstellen dat u iets wilt melden dat lastiger is of gevoeliger ligt. U kunt dit bespreken in een persoonlijk gesprek met uw eigen Boa.

De gemeente Moerdijk heeft drie Boa’s. Elke Boa heeft een deel van de gemeente onder z’n hoede. U weet dus precies wie u hebben moet. Uw persoonlijk gesprek met uw boa vindt plaats waar u wilt; dat kan bij u thuis zijn, of op een neutrale locatie. Goed om in dit verband te onthouden: de Boa is in uniform en rijdt in een herkenbaar dienstvoertuig.

Afspraak maken

Vul dan het formulier in. Uw Boa neemt daarna contact met u op.

Afspraak maken

Een afspraak maken kan ook telefonisch. Bel: 14 0168. Uw gegevens worden genoteerd en uw Boa neemt daarna contact met u op. Mailen kan ook: info@moerdijk.nl.

Wie is uw Boa?

  • Jeff Martens is boa voor de kernen: Willemstad, Helwijk, Tonnekreek, Zwingelspaan, Oudemolen, Heijningen en Fijnaart.
  • Jeroen Eikelenboom is boa voor de kernen: Klundert, Noordschans, Noordhoek, Standdaarbuiten en Moerdijk.
  • Jan Zeeven is boa voor de kernen: Zevenbergen, Langeweg en Zevenbergschen Hoek.