Samenwerking logistieke bedrijven voorwaarde om voldoende personeel te kunnen werven

Geplaatst: 3-2-2022

De arbeidsmarkt staat al geruime tijd onder hoogspanning. Veel bedrijven hebben moeite om aan personeel te komen. Gemeente Moerdijk wil bedrijven daar graag bij helpen. Daarom zetten we de komende tijd extra in op het realiseren van arbeidsmarktprojecten en investeren we op de relatie met bedrijven en onderwijsinstellingen. Een goed voorbeeld daarvan is een Hybride Leeromgeving, waarbij onderwijs en de werkvloer samen komen.

Is uw interesse gewekt? In dit artikel: 'Samenwerking logistieke bedrijven voorwaarde om voldoende personeel te kunnen werven' (5 MB) leest u meer over de ideeën voor een Hybride Leeromgeving (HLO) in Moerdijk.

Nieuwsgierig geworden? Eind februari 2022 wordt het businessplan HLO Moerdijk opgeleverd. Begin februari 2022 wordt er online een presentatie gegeven van het conceptplan. U kunt hieraan deelnemen door u op te geven via andries.boer@rijnconsultonderwijs.nl. Ook kunt u het document ‘Resultaten van een verkenning naar draagvlak voor hybride leren voor de onderwijs- en arbeidsmarktuitdagingen van de logistieke sector’ opvragen via hetzelfde emailadres. Tenslotte, indien u met uw bedrijf al met soortgelijke activiteiten bezig bent, laat het ons weten! Goed voorbeeld doet immers volgen!