Centrum Zevenbergen: Feestelijke start van het graafwerk en informatiemarkt

Geplaatst: 18-4-2019

De Roode Vaart komt terug in het centrum van Zevenbergen en de voorbereidingen daarvoor zijn in volle gang. Op 24 april is om 16 uur de feestelijke aftrap van het graafwerk ter plaatse op de kruising Markt-Zuidhaven. Vervolgens is er om 18 uur een informatiemarkt over het project in het gemeentehuis in Zevenbergen.

Feestelijke starteestelijke start

Op woensdag 24 april zijn alle inwoners van Moerdijk welkom voor de feestelijke start van de werkzaamheden. De wethouders Désirée Brummans en Thomas Zwiers geven het startsein voor het graafwerk aan de haven. Zij onthullen het bouwbord met daarop de tekening van de jeugdige winnaar van de haven-tekenwedstrijd. De wethouders worden bijgestaan door Zevenbergenaar Jan Barel, die in 1970 als Prins Jan met zijn Raad van Elf persoonlijk de demping van de haven ter hand nam. 

Datum: woensdag 24 april
Tijd: 16 uur
Plaats: kruising Markt / Zuidhaven

Informatiemarkt

Diezelfde dag is er ook een inloopbijeenkomst in het gemeentehuis. Belangstellenden vinden daar actuele informatie over het project, kunnen een praatje maken met de mensen die bij het werk zijn betrokken en vragen stellen. 

Datum: woensdag 24 april
Tijd: 18-20 uur
Plaats: gemeentehuis, Pastoor van Kessellaan 15, Zevenbergen