Meldingen BuitenBeter app bekijken

De laatste tijd krijgen wij veel vragen binnen over de terugkoppeling van meldingen in de BuitenBeter app. Wanneer u een melding heeft gedaan via de BuitenBeter app kunt u deze volgen via ‘Meldingen’ in het menu.

Het menu openen gaat alleen op iedere telefoon anders. Soms moet u de menuknop een aantal seconden ingedrukt houden, bij andere telefoons is eenmaal hierop drukken genoeg. Bij iPhone’s staat het menu in de balk onderaan op het beginscherm, hier ziet u gelijk ‘Meldingen’ staan.

Hieronder een aantal voorbeelden van hoe een menuknop eruit kan zien bij andere telefoons:

menuknoppen

Als u geen aparte menuknop op uw telefoon heeft, moet u één van de andere knoppen op uw telefoon een paar seconden lang indrukken. Meestal is dit de linker- of rechterknop op uw telefoon. Voor sommige Android 4.2 telefoons bevindt de knop menu zich in de actiebalk boven aan het scherm.

Groen of oranje

Klik vervolgens in het menu op ‘Meldingen’. U ziet dan een overzicht van uw meldingen met een groen of oranje bolletje. Een groen bolletje betekent dat uw melding afgehandeld is, een oranje bolletje betekent dat uw melding in behandeling is. Als u op een van uw meldingen klikt, ziet u alle informatie over die melding.

Kijk voor meer informatie over de app op de website van BuitenBeter