StreekCentraal bijeenkomst Fijnaart succesvol

Geplaatst: 28-4-2009

De Gebiedscommissie Brabantse Delta heeft sinds het gebiedsplan van 2005 hard gewerkt aan de realisering van haar ambities voor het buitengebied. Gisteren avond, 22 april, heeft de Gebiedscommissie de succesvolle projecten laten zien in de Parel in Fijnaart. Dit gebeurde in de vorm van een informatiemarkt. Een belangrijk doel van deze bijeenkomst was voeling te houden met wat er leeft in de streek.

Op tal van plaatsen in Noord-Brabant verandert het platteland. Nieuwe natuurgebieden komen tot stand, rivieren krijgen de ruimte, dorpen blijven leefbaar en landbouw kan zich ontwikkelen op duurzame locaties. Deze voorbeelden van de ‘herinrichting van het Brabantse platteland', dragen bij aan een vitaal, mooi en schoon platteland voor alle inwoners en recreanten.

De gemeente Moerdijk was als gastgemeente ook aanwezig met een stand. Waarin vooral Moerdijk MeerMogelijk voor het voetlicht werd gebracht. Het was een geslaagde avond met veel toeloop. Raadsleden, inwoners en wethouders werden met veel enthousiasme geïnformeerd over de diverse projecte