Klundert

De speelplekken aan de Verlaatstraat, Weergang, Van Puttenstraat (nieuwe speelplek), Ambachtsherenweg, Boudeweijnstraat en Moye Keene (oost) worden in 2023 vernieuwd, opgeknapt of nieuw aangelegd.

In 2022 hielden we een enquête onder bewoners van Klundert en kinderen van de basisscholen. De uitslag daarvan gaven we aan de twee speeltoestelleveranciers waarmee de gemeente samenwerkt. Die maakten vervolgens ontwerpen die bij deze hieronder worden gepresenteerd.

Voorkeur

Voor de speelplekken aan de Moye Keene (trapveld) en ’t Hooren Werck is er door de inwoners van Klundert de voorkeur uitgesproken voor de ontwerpen van Kompan. De onderstaande ontwerpen worden in het voorjaar van 2023 gerealiseerd.

Minicompetitie Moye Keene

Minicompetitie 't Hooren Werck

De overige speelplekken in Klundert kunt u hieronder bekijken:

Planning

Eind januari 2023 hebben de speeltoestelleveranciers opdracht voor de uitvoering ontvangen. Vanwege drukte bij de leveranciers en lange levertijden start de aanleg van de nieuwe speelplekken eind april begin mei 2023. Wanneer het mooie weer start zijn de speelplekken weer up-to-date. De beplanting op de speelplekken zal na half november 2023 worden aangeplant. Dit in verband met het plantseizoen.