Klundert

De speelplekken aan de Verlaatstraat, Weergang, Van Puttenstraat (nieuwe speelplek), Ambachtsherenweg, Boudeweijnstraat en Moye Keene (oost) worden in 2023 vernieuwd, opgeknapt of nieuw aangelegd.

In 2022 hielden we een enquête onder bewoners van Klundert en kinderen van de basisscholen. De uitslag daarvan gaven we aan de twee speeltoestelleveranciers waarmee de gemeente samenwerkt. Die maakten vervolgens ontwerpen die bij deze hieronder worden gepresenteerd.

Voorkeur

Voor de speelplekken aan de Moye Keene (trapveld) en ’t Hooren Werck is er de keus tussen twee ontwerpen van verschillende leveranciers, Kompan en Boerplay.

Minicompetitie Moye Keene

Minicompetitie 't Hooren Werck

Tot 27 januari 2022 kan iedereen zijn voorkeur voor één van de ontwerpen van zowel Moye Keene en ’t Hooren Werck aangeven. De ontwerpen waarvoor het meest een voorkeur is aangegeven zullen worden gerealiseerd. Uw voorkeur kunt u mailen naar info@moerdijk.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel dat het om de ‘speelplekken’ gaat, dan komt uw bericht op de juiste plek terecht.

De overige speelplekken in Klundert kunt u hieronder bekijken:

Op de overige ontwerpen kunt u een reactie geven. Zwaarwegende aanpassingen zullen worden meegenomen in de realisatie van de speelplekken. Mailen kan naar info@moerdijk.nl. Vermeld daarbij in de onderwerpregel dat het om de ‘speelplekken’ gaat, dan komt uw bericht op de juiste plek terecht.

Planning

Eind januari 2023 geven we de speeltoestelleveranciers opdracht voor de uitvoering. Vanwege drukte bij de leveranciers en lange levertijden start de aanleg van de nieuwe speelplekken eind april begin mei 2023. Wanneer het mooie weer start zijn de speelplekken weer up-to-date. De beplanting op de speelplekken zal na half november 2023 worden aangeplant. Dit in verband met het plantseizoen.