Samen sterk voor toerisme in Moerdijk

Geplaatst: 7-4-2022

De Zuiderwaterlinie, Waterpoort, Expeditie Haringvliet, Visit Brabant en anderen. Ken jij al onze partners op toeristisch gebied? Samen met verschillende samenwerkingspartners zetten wij als gemeente met plezier in op de versterking van het ‘Toeristisch product Moerdijk’. En het leuke is dat jij als ondernemer jezelf hierbij ook kan aansluiten! Veel van onze partners werken graag direct samen met ondernemers of bieden mogelijkheden je locatie of activiteit extra onder de aandacht te brengen. Wat mogelijkheden op een rijtje.

Zuiderwaterlinie Noord-Brabant

De Alliantie Zuiderwaterlinie verbindt vijf stellingen, elf vestingsteden en hun ommeland aan elkaar. Met als resultaat een almaar sterker wordende toeristische regio. Ook Moerdijk is met een eigen Stelling van Willemstad goed vertegenwoordigd. Waar vestingstad Willemstad van oudsher veel bezoekers trekt, ontdekt de toerist steeds vaker ook Klundert, de forten en ommelanden. Kansen genoeg! Vertel het verhaal, maak je eigen arrangement of neem deel aan een training en beleef het zelf. De Zuiderwaterlinie biedt ondernemers tal van mogelijkheden tot een samenwerking! Ontdek ze op Zuiderwaterlinie.nl/ondernemers.

Waterpoort Werkt!

Wie is Waterpoort? Inwoners, ondernemers en overheden in het waterrijke gebied rondom het Volkerak-Zoommeer. Met de slogan ‘Wij brengen hier samen dromen tot leven’ ondersteunt de Waterpoort organisatie diverse ondernemers of andere geïnteresseerden om hun ideeën leven in te blazen. Met een regelmatig terugkerende Waterpoort Academy, gastheercursussen, een Ambtelijk Ondersteuningsteam en een blijvend Lerend Netwerk kun je hier altijd terecht voor ondersteuning, antwoorden op specifieke vragen en meer. Lees meer over je mogelijkheden op waterpoortwerkt.nl.

Visit Brabant voor ondernemers

Visit Brabant omschrijft zichzelf als dé marketingorganisatie voor bestemming Brabant. En terecht. Met diverse partners promoot de organisatie heel Brabant doorlopend bij Nederlandse en buitenlandse toeristen met maar één doel: ze verleiden naar Brabant te komen. Ze combineren graag minder bekend met bekend aanbod en werken veel met thema’s. Ook jij kunt samenwerken met Visit Brabant of gratis gebruikmaken van diverse diensten als trainingen, lezingen, promotiemateriaal en een interactieve routekaart. Je vindt alle opties op een rij via visitbrabant.com.

Andere partners

Themajaren, gezamenlijke promotie, Expeditie Haringvliet, regionale ontwikkelingen als NL Delta of de nieuwe actieagenda VTE Regio West-Brabant (RWB). Ook op andere vlakken zitten we niet stil. Waar jij als ondernemer soms direct kan bijdragen of profiteren van nieuwe promoties en ontwikkelingen, duurt het soms weleens langer voordat jij de voordelen zal merken voor jouw toeristische onderneming. Terwijl wij blijven bouwen, kun je zelf aan de slag. Leer onze partners kennen, ontdek jouw mogelijkheden en ga lokale samenwerkingen aan. Samen komen we verder!