Samenwerken tussen teams om optimaal te communiceren

Geplaatst: 1-4-2021

Overzicht werkzaamheden op een kaart

In de organisatie van de gemeente Moerdijk werken de teams Openbare Ruimte en Ruimtelijk Economische Ontwikkeling veel samen aan onderwerpen waar u als ondernemer mee te maken kunt krijgen. In het ene team werken we letterlijk aan de openbare ruimte door onder andere het beheer van wegen. In het andere team onderhouden de accountmanagers de contacten met de ondernemers. Door als teams samen te werken kunnen de accountmanagers de informatie over bijvoorbeeld wegwerkzaamheden heel gericht met de betrokken ondernemers in de buurt daarvan communiceren. Een voorbeeld: de gemeente start binnenkort met een pilot voor de werkzaamheden aan de Oudemolensedijk, Boerendijk en Molendijk in Fijnaart.

Aan de Oudemolensedijk, Boerendijk en Molendijk voeren we komende zomer asfalteringswerkzaamheden uit. De werkzaamheden starten in juni en zullen ongeveer 6 weken duren. Aanwonenden en ondernemers in de buurt informeren we per brief over de werkzaamheden. Omgevingsmanager Janneke den Hartogh verzorgt de communicatie namens de gemeente Moerdijk.

Janneke den Hartogh:

“Als omgevingsmanager van het project ben ik uw aanspreekpunt. Samen met de aannemer die het werk gaat uitvoeren, zorg ik dat de juiste bereikbaarheidsmaatregelen worden genomen en u vroegtijdig geïnformeerd bent over het werk. Zo kunt u hier ruim van tevoren rekening mee houden in uw bedrijfsvoering. Heeft u nu al vragen of aandachtspunten omtrent de werkzaamheden? Laat het gerust weten via asfaltonderhoud@moerdijk.nl”.