Langeweg - Afsluiting Zuiddijk (Hazeldonkse zandweg)

Aannemerscombinatie KWS- Martens en Van Oord voert in opdracht van waterschap Brabantse Delta werkzaamheden uit voor de dijkverbetering aan de keringen van de Mark-Dintel-Vliet. De werkzaamheden worden uitgevoerd om te voldoen aan de waterveiligheidsnorm die door de provincie Noord-Brabant is opgesteld. De regionale keringen moeten hier in 2024 aan voldoen.

Wat gebeurt er?

Langs de Zuiddijk wordt 180 meter damwand gezet. Dit gebeurt met een grote stelling. Daarnaast wordt een nieuwe duiker (grote buis) onder de weg door gelegd. Ook schuift de weg, die op de kering ligt, een stukje naar het noorden en krijgt deze een nieuwe asfaltlaag.

Planning

Maandag 30 oktober 2023 vanaf 07.00 uur tot en met t/m woensdag 20 december 2023 16.00 uur.

Hazeldonkse Zandweg.JPG

Aandachtspunten

De brandweer, politie, ambulance zijn op de hoogte van de komende afsluiting en de bereikbaarheid van uw straat en andere wegen in de buurt. Voor de hulpdiensten blijft uw woning/bedrijfspand altijd bereikbaar.
Wij hopen op uw begrip voor de overlast. We doen er alles aan deze tot een minimum te beperken.

Contact

Het project Verbetering Regionale Keringen is ook via de BouwApp te volgen. Relevante informatie, weetjes, nieuwsbrieven, aankondigingen en andere informatie vanuit zowel de opdrachtgever, waterschap Brabantse Delta of de aannemer, KWS – MvO worden hier gedeeld. Het is hier ook mogelijk om een vraag te stellen over het project. Download deze app op uw telefoon of tablet door te zoeken naar de BouwApp en op “Verbetering Regionale Keringen Mark Dintel Vliet” en specifiek voor dit deelgebied: “Gemeente Drimmelen Mark Dintel Vliet”

Heeft u vragen over dit project? Stuur dan een email naar onzedijken@brabantsedelta.nl.