Wat kunnen de boa’s in coronatijd voor u betekenen?

Geplaatst: 26-11-2020

De coronatijd is een moeilijke tijd voor iedereen, zeker ook voor u als ondernemer. Extra maatregelingen die u moet nemen om 1,5 meter afstand te kunnen houden, fysieke afscheidingen die u moet aanbrengen, of misschien zelfs het tijdelijk sluiten van uw onderneming. Aan de boa’s de taak om te zorgen dat de diverse maatregelen worden nageleefd. Dat doen ze het liefst in goed overleg met u.

Natuurlijk vindt een boa het niet leuk om u als ondernemer er op te moeten wijzen dat een maatregel niet wordt nageleefd, of erger nog u te bekeuren. We denken liever met u mee over oplossingen. Zo zijn we afgelopen zomer in gesprek geweest met de horecaondernemers om te kijken hoe we de toestroom van de gasten het beste konden reguleren toen de terrassen weer open mochten. Met de detailhandel hebben we ook overlegd over de te nemen maatregelen. Verder geven we graag advies wanneer ondernemers nieuwe ideeën hebben om in deze periode toch nog omzet te kunnen genereren.Ook in de toekomst willen we als boa’s graag het gesprek met u blijven voeren. Zowel in, als buiten de coronatijd, samen kijken naar mogelijkheden in plaats van kijken naar wat er niet mag.

U als ondernemer kan voor ons ook van grote waarde zijn, door zaken te signaleren en dit aan ons door te geven. Uiteraard altijd op basis van vertrouwelijkheid. Op deze manier kunnen we elkaar versterken. Meer weten? moerdijk.nl/contact-boa .