Duurzaam wonen op Het Bolwerk in Klundert

Geplaatst: 3-11-2023

Het project Het Bolwerk in Klundert markeert een belangrijk hoofdstuk in de herontwikkeling van de locatie aan de hoek van de Oliemolenstraat en Westerstraat. De goedkeuring van het bestemmingsplan Bolwerk Klundert, in augustus 2021, legde de basis voor dit project. De 11 eengezinswoningen gaan vrijdag 3 en zaterdag 4 november in de verkoop.

35 woningen op Het Bolwerk

Het ontwerp dat werd geselecteerd voor dit project, gebaseerd op een evenwicht tussen prijs en kwaliteit, is afkomstig van projectontwikkelaar De Realisatie B.V. Het plan omvat in totaal 35 woningen, geschikt voor verschillende doelgroepen, waaronder starters, gezinnen en senioren. De ontwikkeling bestaat uit een appartementencomplex met 24 woningen, een parkeergarage, 5 rijwoningen, 4 geschakelde tweekappers en 2 twee-onder-een-kapwoningen.

Aandacht voor groen en biodiversiteit

Op het nieuwe Bolwerk is aandacht voor groen en biodiversiteit, met groene zones tussen de gebouwen en bouwkundige voorzieningen om begroeiing te bevorderen en zo een ideale omgeving te creëren voor bijen, vogels en egels. Het streven naar klimaatbestendigheid wordt bereikt door de installatie van warmtepompen, zonnepanelen, groene daken, bomen om hittestress te verminderen en regentonnen.

Begin november 2023 begint de verkoop van de eengezinswoningen, gevolgd door de appartementen in februari/maart 2024. Voor meer informatie over Het Bolwerk en de verkoopprocedure, kunt u contact opnemen met Van Wensen Makelaars of de projectwebsite bezoeken.

Start verkoop

De start verkoop van de eengezinswoningen is op:

  • vrijdag 3 november van 15:00 - 20:00 uur
  • zaterdag 4 november van 10:00 – 13:00 uur

Locatie: in De Stad Klundert, Molenstraat 33, 4791 HL Klundert.

Contactgegevens Van Wensen Makelaars:

0168401467
info@vanwensenmakelaars.nl
Zevenbergsepoort 3, 4791 AD KLUNDERT