Woningbouw op locatie 7 Bergsche Hoeve

Geplaatst: 30-11-2023

Voor de locatie van restaurant 7 Bergsche Hoeve, aan de Schansdijk in Zevenbergen, worden plannen ontwikkeld voor de bouw van 36 luxe appartementen. Het ontwerpbestemmingsplan ligt in het gemeentehuis aan de Pastoor van Kessellaan ter inzage van 30 november tot en met 10 januari 2024. Op dinsdag 19 december houdt de gemeente in het Fletcher hotel in Zevenbergen een informatieavond over de plannen.

Het nieuwbouwproject aan de Schansdijk bestaat uit de herontwikkeling van de locatie van restaurant 7 Bergsche Hoeve tot 36 luxe appartementen. Een aantrekkelijk, kleinschalig project waarbij twee woontorens gebouwd worden. Tussen de woontorens komt een verbinding door middel van een groen dek. Onder dit groene dek komen parkeervakken. Het ontwerpbestemmingsplan is tot 10 januari in te zien in het gemeentehuis of via de website van de gemeente.

Informatiebijeenkomst

Geïnteresseerde inwoners die meer willen weten over de bouw van de 36 appartementen, zijn van harte welkom op de informatiebijeenkomst 7 Bergsche Hoeve in het Fletcher hotel in Zevenbergen, op dinsdag 19 december, tussen 18.30 uur - 20.00 uur. Bezoekers kunnen er alle informatie verkrijgen over het project. En vragen stellen aan de aanwezige deskundigen, de ontwikkelaar, de architect en betrokken ambtenaren.

Let op!

Tijdens de informatieavond kan nog niet worden ingeschreven voor een woning! Daarvoor zijn de plannen nog in een te vroeg stadium. Het is ook nog niet bekend wat de appartementen exact gaan kosten.