Zuiderwaterlinie voor ondernemers en ambassadeurs

Geplaatst: 14-4-2022

Wat maakt de Zuiderwaterlinie voor ondernemers interessant? Met promotieproducten, evenementen en partnerschappen met lokale ondernemers werkt de Alliantie Zuiderwaterlinie al jaren hard om het erfgoed van de Zuiderwaterlinie opnieuw op de kaart te zetten. En met resultaat! Lees verder en ontdek hoe de alliantie samen met jou verder kan bouwen aan het merk Zuiderwaterlinie.

De Alliantie Zuiderwaterlinie is een partnerschap van 28 overheids- en recreatieve organisaties, waaronder gemeente Moerdijk. De linie loopt van Bergen op Zoom tot Grave, dwars door de provincie Noord-Brabant. Als merk heeft de Zuiderwaterlinie toeristen veel te bieden. Ook voor ondernemers in de regio biedt de Zuiderwaterlinie mooie kansen. 

Het product Zuiderwaterlinie

Locaties en evenementen gratis toevoegen op de website en social media, speciale Zuiderwaterlinieproducten voor jouw onderneming, bijdragen aan de herkenbaarheid van de Zuiderwaterlinie via allerlei promotiemateriaal of het Zuiderwaterlinieverhaal van jouw regio verspreiden als gids of gastheer van je locatie. Circa 100 bedrijven gingen je voor en ruim 50 producten vertellen al het verhaal van de linie.

De Stelling van Willemstad

Eén van de vijf stellingen ligt volledig in onze gemeente: de Stelling van Willemstad. Met twee vestingsteden, vijf forten én een eigen bezoekerscentrum Het Mauritshuis bouwden we ook als gemeente de laatste jaren mee aan de herkenbaarheid van de Zuiderwaterlinie. Meer weten over deze stelling? Kijk dan deze video op YouTube. 

Is samenwerken iets voor mij?

Als partner van de Zuiderwaterlinie bouw je niet alleen mee, je profiteert ook van een grootschalig bereik en netwerk van diverse partijen. Wil je weten of samenwerken met de alliantie iets voor jou is? Hieronder een checklist.

  • Mijn onderneming is gevestigd in de Zuiderwaterlinie, bijvoorbeeld in de buurt van een vestingstad, fort of in het buitengebied.
  • Ik ben op de hoogte van landschap, cultuur en erfgoed in de omgeving waar ik onderneem (of: wil er graag meer over leren).
  • Ik wil samenwerken om het historisch erfgoed in mijn achtertuin opnieuw op de kaart te zetten.
  • Mijn activiteiten zijn inhoudelijk gelinkt aan de Zuiderwaterlinie of ik wil een product/activiteit ontwikkelen dat refereert naar het historische erfgoed.

Vier keer JA? Neem contact op! Stuur een mail naar info@zuiderwaterlinie.nl om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook de factsheet: ‘Zuiderwaterlinie voor ondernemer – ambassadeurs’.