NXT Moerdijk: logistieke avonturen in Moerdijk

Geplaatst: 5-2-2024

Weet jij van het bestaan van NXT Moerdijk? NXT Moerdijk zijn toffe innovatieve werk- en leerlocaties, waar bedrijfsleven, onderwijs en publieke diensten intensief samenwerken binnen de logistieke sector. Dit maakt het leren én werken in de logistieke sector aantrekkelijker en flexibeler voor onder andere studenten, zij-instromers, arbeidsmigranten en werkenden.

Leer, ontdek en groei 

Met de app NXT Moerdijk creëren we een hybride leeromgeving die gericht is op het promoten van het werken op industriegebied Moerdijk, het matchen van vraag en aanbod en het duurzaam samenwerken met elkaar” vertelt wethouder Danny Dingemans. De app van NXT Moerdijk is gericht op de toekomst van industriegebied Moerdijk. Het laat de doelgroep op een laagdrempelige wijze kennismaken met de mogelijkheden, carrièrekansen en innovaties van industriegebied Moerdijk. Leer, ontdek en groei met NXT Moerdijk! 
 

Verhalen uit de praktijk van Bonny en Mark

In het hart van het bruisende industriegebied Moerdijk, waar logistiek en innovatie samenkomen, vind je Bonny Akkermans. Op haar 30ste heeft ze al een bloeiende carrière opgebouwd bij Eurorijn XL Logistics. We nemen je mee in haar verhaal en ontdekken waarom werken in Moerdijk zo inspirerend is. Ga naar de website van NXT Moerdijk voor meer informatie en het volledige verhaal van Bonny. 

Een glimp van de toekomst in Moerdijk. Hoe ziet de logistieke sector er over een aantal jaar uit op Moerdijk? Mark Wilbers, Senior Site Manager bij DSV, is nauw verbonden met dit strategisch knooppunt. In dit verhaal delen we zijn inzichten en waarom werken in Moerdijk zo bijzonder is. Bezoek de website van NXT Moerdijk voor het volledige verhaal van Mark.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door Coronafonds van Regio West-Brabant en West-Brabant werkt met talent.