Start koffieochtend in Standdaarbuiten

Geplaatst: 28-2-2024

Surplus start vanaf dinsdag 5 maart aanstaande met een tweewekelijkse koffieochtend in Multifunctioneel Centrum De Standaert, Timberwolfstraat 5 in Standdaarbuiten. Alle belangstellenden uit Standdaarbuiten zijn van harte welkom, jong én oud.

De koffieochtend is eens in de twee weken, op iedere eerste en derde dinsdag van de maand. De Standaert is op deze dinsdagen open van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is niet nodig. Iedereen die wil, kan aansluiten bij de aanwezige bezoekers.

Met dank aan de Heemkundekring

Na de coronatijd verzorgde Heemkundekring 't Sandt daer buyten een langere periode een maandelijkse koffieochtend. Inwoners die elkaar graag wilden ontmoeten en gezellig met elkaar koffie wilden drinken, kwamen hier bij elkaar. Surplus bedankt de Heemkundekring voor dit mooie tijdelijke initiatief en voor het bieden van een ontmoetingsplek voor inwoners die hier behoefte aan hadden.

Meer informatie

De koffie en thee wordt ingeschonken door vrijwilligers, die de ochtenden gaan begeleiden.
De prijzen van de koffie en thee zijn zo laag mogelijk gehouden. De sociaal werker en de wijkzuster sluiten regelmatig aan. Deelnemers kunnen een praatje maken en vragen stellen. De koffieochtend is door Margot Eekhout, sociaal werker van Surplus, voorbereid en opgezet, samen met een aantal inwoners van Standdaarbuiten. Zij is te bereiken via e-mail, margot.eekhout@surplus.nl of bel 06 – 232 07 523.