Blijf volledig op de hoogte over kleine woningbouwprojecten

Geplaatst: 31-1-2024

In onze mooie gemeente Moerdijk gebeurt veel op het gebied van woningbouwontwikkeling. De komende jaren moeten 2.700 nieuwe woningen verrijzen. En niet alleen projecten van 1.000 woningen, maar ook kleine wijken met enkele tientallen huizen zitten in de pen.

Komende tien jaar

Sommige van de woningbouwprojecten zitten nog in de beginfase, terwijl andere bijna voltooid zijn. Maar dat is niet alles! De gemeente Moerdijk is ook met woningbouw plannen bezig voor de komende tien jaar op diversen verschillende plekken in de kleinere dorpen en steden, waaronder Noordhoek, Helwijk, Klundert en dorp Moerdijk. En in Langeweg bijvoorbeeld wordt de haalbaarheid onderzocht of we kunnen bouwen op de plaats van de leegstaande school aan de Kloosterlaan, en in Zevenbergschen Hoek werken we aan plannen voor nieuwbouw aan de Sporenbergstraat.

Projectenpagina

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom de lopende woningbouwprojecten in de gemeente Moerdijk? Neem dan een kijkje op de projectenpagina op onze website. Je kan hier per dorp of stad zien wat er allemaal gebeurd. Blijf betrokken en ontdek wat er allemaal gebeurt in jouw buurt!