Kunst & Monumenten Route in Moerdijk 2024: doet u mee met uw bijzonder monument?

Geplaatst: 14-5-2024

Ook dit jaar is er weer de jaarlijkse Kunst & Monumenten Route Moerdijk 2024 in combinatie met de landelijke Open Monumentendag. Bent u eigenaar van een rijks- of gemeentelijk monument? Of bent u eigenaar of beheerder van een gebouw met een historisch verhaal? Meld u dan aan voor deelname aan de Kunst & Monumenten Route Moerdijk op 14 en 15 september van 11.00 uur tot 17.00 uur tijdens de landelijke Open Monumentendagen met het thema “Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen”.

Doet u mee?

Wij zoeken met name monumenten die opvallen vanwege hun architectuur of kunstzinnige details. Verder kunt u ook woningen of gebouwen aanmelden waaruit handwerk en vakmanschap spreekt, bijvoorbeeld met ambachtelijk stuc- en metselwerk, fraaie gevelstenen, wandbeschilderingen, tegeltableaus, houtwerk of glas-in-lood. Panden die in het programma zitten krijgen tijdens 14 en 15 september een vlag te leen. Daarmee is het monument een herkenbaar onderdeel van het evenement.

Aanmelden

Bent u monumenteneigenaar of beheerder in Moerdijk en wilt deelnemen op 14 en 15 september? Graag aanmelden via de landelijke Open Monumentendag website. U lift dan mee met uw monument op de publiciteit van de Kunst & Monumenten Route Moerdijk van Stichting Cultuur Moerdijk.