Trouwambtenaren

De Moerdijkse trouwambtenaren stellen zich voor.

Het huwelijk wordt voltrokken door een buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS). Omdat deze persoon een belangrijke rol speelt op deze bijzondere dag, kunnen jullie hieronder alvast kennismaken. Is er een klik bij één van onderstaande trouwambtenaren, dan is het mogelijk een voorkeur uit te spreken voor die persoon. Houd er wel rekening mee dat de gemeente altijd een andere ambtenaar aan kan wijzen in verband met bijvoorbeeld ziekte of vakantie.

Ook is het mogelijk om het huwelijk te laten voltrekken door een BABS van buiten de gemeente Moerdijk. Voorwaarde is wel dat deze persoon al (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand is.

Daarnaast is het ook mogelijk om uw huwelijk of partnerschap te laten voltrekken door een familielid of vriend(in). Deze persoon moet voor één dag worden benoemd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) en worden beëdigd bij de rechtbank. Kijk voor meer informatie op 'eigen trouwambtenaar aandragen'. Daar vindt u ook het aanvraagformulier.