Grootschalig evenement aankondigen

Gaat u komend jaar een grootschalig evenement organiseren? Dan horen wij dit alvast graag van u! Aanmelden is kosteloos en geeft u verder geen verplichtingen!

Indien later blijkt dat het evenement toch geen doorgang vindt dan is dat geen probleem. Wel verzoeken wij u dit dan te melden.

Wij gebruiken de gegevens uit deze aankondiging om samen met onze veiligheidspartners een planning te maken voor het komende jaar. Dit maakt voor u de kans groter dat uw latere vergunningaanvraag toegekend wordt. Ook schalen wij uw evenement op basis van deze gegevens in binnen een bepaalde risicocategorie. Dit  bepaalt voor ons de behandeling van uw toekomstige aanvraag en is voor u van belang voor de aanvraagtermijn. Deze inschaling is altijd een inschatting op basis van de nu bekende gegevens. Bij uw aanvraag kan de risicocategorie wijzigen. Zorg er daarom altijd voor dat u uw aanvraag ruim op tijd indient, zodat u niet voor ongewenste verassingen komt te staan.

U kunt dit formulier opsturen naar de gemeente Moerdijk. Dat mag via e-mail naar info@moerdijk.nl of per post: Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen