Brabant Mobiliteitsnetwerk: wat kan mobiliteit voor uw bedrijf betekenen?

Geplaatst: 23-3-2021

Het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) werkt o.a. in de regio Moerdijk aan een Duurzaam Bereikbaar Brabant. Daarnaast is BMN ook actief in de gemeenten Roosendaal, Etten-Leur en Bergen op Zoom. BMN helpen werkgevers stappen te zetten op het gebied van mobiliteit en bereikbaarheid. BMN kan meedenken over uw fiscale regelingen, u op gang helpen met het stimuleren van fietsen, goede voorbeelden geven van thuiswerkregelingen en het huidige reisgedrag van uw medewerkers in beeld brengen. Ook zorgt BMN voor verbinding tussen u, andere werkgevers, overheden en marktpartijen. Zodat samen stappen gezet worden naar een duurzaam bereikbaar Brabant.

BMN wordt gefinancierd door overheid, rijk en provincie. Met de doelstelling 'samen naar een duurzaam bereikbaar Brabant' kijken de medewerkers graag met u wat mobiliteit voor uw bedrijf kan betekenen en welke stappen je als werkgever kunt zetten om actief bezig te zijn met jouw mobiliteitsbeleid.

Voor ondernemers in Moerdijk is Emma van Breda aanspreekpunt. Emma stelt zich kort voor:
“Mijn naam is Emma en ik werk bij het Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN). Ik houd mij bezig met de mobiliteitsvraagstukken in Moerdijk en richt mij op de bedrijvenbenadering in dit gebied. Hierbij ga ik graag het gesprek aan met verschillende bedrijven om te achterhalen wat er speelt op het gebied van mobiliteit binnen uw organisatie en binnen het Haventerrein. Om tot een goede aanvliegroute te komen ben ik eerst in gesprek gegaan met de gemeente Moerdijk, waarmee wij samenwerken op dit gebied.”

Wil u ook aan de slag met mobiliteit? Start dan met de webinars van BMN. Regelmatig geeft BMN in zo’n webinar in 45 minuten kennis, voorbeelden en praktische tips over een onderwerp. Het afgelopen jaar kwamen onderwerpen als fietsstimulering, fiscale regels, leaseautobeleid, impact van Covid-19, deelmobiliteit en elektrisch rijden aan bod. Hier kunt u alle webinars terugkijken: https://www.brabantmobiliteitsnetwerk.nl/webinars-terugkijken/

Wilt u meer weten over BMN? Kijk dan eens rond op www.brabantmobiliteitsnetwerk.nl of neem contact op met Emma van Breda, emma@brabantmobiliteitsnetwerk.nl of bel: 06 521 632 71