Informatieavond N389: presentatie plannen voor de provinciale weg tussen Etten-Leur en Zevenbergen

Geplaatst: 21-1-2019

In februari 2018 heeft de provincie Noord-Brabant een avond georganiseerd, waarbij iedereen zijn of haar problemen, wensen en ideeën voor de N389 tussen Etten-Leur en Zevenbergen kon inbrengen. Deze rijke oogst aan ideeën is verwerkt in een nieuw plan voor deze weg. De provincie wil dit plan graag aan u presenteren en is benieuwd naar uw mening.

Die presentatie vindt plaats op dinsdag 12  februari 2019, om 19.30 uur in De Turfvaart, Westpolderpad 6 in Etten-Leur.  Na de presentatie is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de plannen. Na deze avond worden alle opmerkingen en suggesties verwerkt in een (eventueel) aangepast plan. 

Groot onderhoud in 2020

De provincie Noord-Brabant wil in 2020 groot onderhoud uitvoeren aan de N389, de provinciale weg tussen Etten-Leur en Zevenbergen. Dit onderhoud moet ervoor zorgen dat de weg weer minimaal 10 jaar goed kan functioneren. Bij de plannen is niet alleen gekeken naar de technische staat van de weg en de meest actuele richtlijnen. Er worden ook diverse oplossingen voorgesteld voor de problemen en aandachtspunten die in februari 2018 door (voornamelijk) omwonenden zijn ingebracht. Deze plannen worden nu gepresenteerd. Dit zijn nog niet de definitieve plannen: uw inbreng op 12 februari wordt betrokken bij de finale afronding van de plannen.

Voor meer informatie over de plannen voor de N389 kunt u contact opnemen met Jeroen van Bremen van de Provincie Noord-Brabant. Dat kan per mail (jvbremen@brabant.nl) of telefonisch (06-27745193).

Wij verwelkomen u graag op 12 februari 2019.