Voorleesdagen in Moerdijk, met een muzikale verrassing

Geplaatst: 30-1-2024

August de Vos houdt niet van drukte, hij houdt van rust. Zijn vriendin Suus de Eekhoorn heeft een verrassing voor hem. Wat kan het zijn? Iets spannends, of toch iets fijns? Ga mee op een muzikale ontdekkingstocht vol dansjes, verrassingen en misschien wel een echte picknick? Op zaterdag 24 februari vanaf 13.15 uur wordt deze mooie voorstelling vanuit de voorleesdagen gegeven voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar door Jasper van den Bosch in de bibliotheek aan de Kasteelweg 3 in Zevenbergen.

Aanmelden

Wil jij bij deze voorstelling aanwezig zijn? Dan kun je je aanmelden via de website van de bibliotheek. Deelname is gratis, ook als je geen lid bent.

Let op: bij het aanmelden geef je alleen aan hoeveel kinderen er komen. Per kind mag er één volwassene mee.

BabyParade of PeuterParade

Heb je zin in een voorleesfeestje met je baby of peuter uit een leuk prentenboek?
Meld je dan gratis aan voor de BabyParade of PeuterParade voor kinderen van 0 tot en met 4 jaar. Deze parades zijn op woensdag 31 januari van 10.00 uur tot 11.00 uur in de bibliotheek aan de Kasteelweg 3 in Zevenbergen.

Voorlezen

Voorlezen begint met het uitkiezen van een leuk en geschikt voorleesboek. En waar kan dat beter dan in de bibliotheek West-Brabant. Wist je dat kinderen tot 18 jaar gratis lid kunnen worden van de bibliotheek? Tijdens de voorleesdagen tot en met 3 februari ontvang je een gratis knuffel bij je aanmelding.