Moerdijk werkt aan toekomstplan gemeentelijke zwembaden

Geplaatst: 15-5-2023

Moerdijk presenteert na de zomer een plan voor de vier openbare zwembaden in de gemeente. U kunt meedenken over de toekomst van zwembad De Bosselaar in Zevenbergen, De Niervaert in Klundert, De Oester in Fijnaart en Ons Bad in Willemstad. Tot en met 28 mei staat de vragenlijst open, u bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Onder andere bezoekersaantallen die lager liggen dan het landelijk gemiddelde, sterk stijgende energiekosten, duurzaamheidseisen en tegelijkertijd de roep van inwoners om de baden open te houden maken dat een eerlijk en duidelijk toekomstplan hard nodig is. Dat plan maakt de gemeente nu. Inwoners kunnen hun inbreng leveren door de enquête in te vullen. De resultaten van het onderzoek vormen samen met gesprekken met exploitanten en analyse van gegevens de bouwstenen voor het plan.

De gemeenteraad krijgt het plan eind september ter besluitvorming voorgelegd. Invullen van de vragenlijst duurt maximaal 10 minuten. U vindt een link naar de vragenlijst op www.moerdijk.nl/zwembaden.