Samen houden we Moerdijk bereikbaar!

Geplaatst: 13-1-2022

Herken je dit? Je stapt ’s ochtends in de auto, rijdt naar je werk en stapt rond 8 uur binnen. Je bent niet de enige, want veel mensen in Moerdijk reizen tegelijkertijd met de auto naar hun werkplek. Bovendien is Moerdijk een belangrijk knooppunt voor goederenvervoer, met de haven als toplocatie. En de komende jaren starten een aantal grote regionale wegenprojecten. Dit alles zorgt voor veel drukte op de weg. Daar heb jij last van: jijzelf als ondernemer, je werknemers, je bezoekers of klanten en omwonenden.

Kan het anders?

Ja zeker! Overheid, bedrijfsleven en inwoners kunnen samen de regio bereikbaar houden. En dat levert veel op. Met slimme mobiliteitskeuzes bespaar je kosten, werk je efficiënter, ben je gezonder, behaal je duurzame doelstellingen en ben je een aantrekkelijk werkgever en/of zakenpartner. Help jij mee de bereikbaarheid op peil te houden?

Wij gaan ervoor!

SmartwayZ.NL realiseert in Zuid-Nederland, samen met zo’n 200 partners, het mobiliteitssysteem van de toekomst. Zo verbeteren we de bereikbaarheid en stimuleren innovatie. Samen met Brabant Mobiliteitsnetwerk (BMN) verleiden we reizigers hun reisgewoonten los te laten en bewust de afweging te maken of en hoe zij de reis moeten maken. We betrekken werkgevers hierbij, zodat zij werknemers de nodige stimulans kunnen bieden. Meer weten? Kijk dan op www.SmartwayZ.NL en www.brabantmobiliteitsnetwerk.nl.